سفارش تبلیغ
صبا ویژن

غلط می کنی !

غلط می‌کنی قانون را قبول نداری قانون تو را قبول ندارد

 من باز به همه این آقایانی که می‌خواهند نطق کنند و اعلامیه بدهند و نمی‌دانم نامه سرگشاده بفرستند و ازاین مزخرفات، به همه اینها اعلام می‌کنم که برگردید به اسلام، برگردید به قانون ، برگردید به قرآن کریم ،‌ بهانه درست نکنید که اسباب این بشود که شما همه به انزوا کشیده بشوید. من به بسیاری از شما علاقه دارم و میل دارم که همه به قانون عمل کنند و همه در جای خود باشند و چنانچه این‌طور نباشد،‌ مسئله طور دیگر خواهد شد.

(صحیفه امام جلد 14 صفحه 415 )

*نمی‌شود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط می‌کنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد نباید از مردم پذیرفت، از کسی پذیرفت ، ما شورای نگهبان را قبول نداریم. نمی‌توانی قبول نداشته باشی. مردم رای دادن به اینها ، مردم 16 میلیون تقریبا یا یک قدری بیشتر رای دادن به قانون اساسی. مردم که به قانون اساسی رای دادند منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ هر کس از هرجا صبح بلند می‌شود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم ،‌ من قانون اساسی را قبول ندارم ،‌من مجلس را قبول ندارم ، من رئیس‌جمهور را قبول ندارم ، من دولت را قبول ندارم. نه ! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید ،‌ ولو برخلاف رای شما باشد. باید بپذیرید، برای این‌که میزان اکثریت است ؛ و تشخیص شورای نگهبان که این مخالف قانون نیست و مخالف اسلام هم نیست ، میزان است که همه باید بپذیریم.

(صحیفه امام جلد 14 صفحه 378 )  

* اگر یک جایی عمل به قانون شد و یک گروهی در خیابان‌ها برضد این عمل بخواهند عرض اندام کنند،‌ این همان معنای دیکتاتوری است که مکرر گفته‌ام قدم به قدم پیش می‌رود،‌ این همان دیکتاتوری است که به هیتلر مبدل می‌شود انسان،‌این همان دیکتاتوری است که به استالین انسان را مبدل می‌کند. اگر قانون در یک کشوری عمل نشود ، کسانی که می‌خواهند قانون را بشکنند اینها دیکتاتورانی هستند که به صورت اسلامی پیش آمده‌اند یا به صورت آزادی و امثال این حرفها. اگر همه این آقایان که ادعای این را می‌کنند که ما طرفدار قوانین هستیم ، این‌ها با هم بنشینند و قانون را باز کنند و تکلیف را از روی قانون همه شان معین کنند و بعد هم ملتزم باشند که اگر قانون برخلاف رای من هم بود من خاضع‌ ام ، اگر بر وفاق هم بود من خاضع‌ام ،دیگر دعوایی پیش نمی‌آید؛ هیاهو پیش نمی‌آید.

(صحیفه امام جلد 14 صفحه 415 ) 

* قانون معنایش این است که{ همه} چیزها {را} به حسب قانون اسلامی ، به حسب قانون کشوری که منطبق با قوانین اسلام است ، همه را ،‌وظیفه‌شان را قانون معین کرده‌. بعد از این که قانون وظیفه را معین کرد ، هر کس بخواهد که برخلاف او عمل بکند، این یک دیکتاتوری است که حالا به صورت مظلومانه پیش آمده است و بعد به صورت قاهرانه پیش خواهد آمد و بعد این کشور را به تباهی خواهد کشید و این کشور وقتی به تباهی کشیده شد و این مردم متفرق و مختلف با هم شدند ، این همان وظیفه ای است که برای ابرقدرتها باید انجام بدهد این آدم انجام داده،‌ ولو خودش نمی فهمد، اگر بفهمد که دیگر مصیبت بالاتر است،‌لکن خودشان ملتفت نیستند.

(صحیفه امام جلد 14 صفحه 415 )


حتی یک دقیقه!

عضو سازمان مجاهدین!
خبرگزاری فارس / 7 تیر 88

امیرحسین مهدوی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین و ستاد میرحسین موسوی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در واکنش به برخی مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه وی سردبیر روزنامه اندیشه نو نبوده است گفت: روزنامه اندیشه نو روزنامه کم تیراژی بود که از چند سال پیش منتشر می‌شده و صاحب امتیاز آن را حزب اسلامی کار بر عهده داشت.
در اردیبهشت ماه سال جاری مدیر مسئول و صاحب امتیاز این روزنامه به ستاد آقای موسوی پیشنهاد دادند که این روزنامه تحت عنوان چاپ دوم برای این ستاد منتشر شود که آن نیز روزنامه چهار صفحه‌ای بود که در مدت کوتاهی تیراژ آن از 100 هزار نسخه نیز عبور کرد. 
من سردبیر همین روزنامه چهار صفحه‌ای بودم که کارهای آن در ستاد آقای موسوی انجام می‌شد و از اوایل اردیبهشت‌ماه تا 23 خرداد منتشر شد. 
در واکنش به برخی مطالب مبنی بر اینکه وی در بازداشت بوده و تحت فشار این مطالب را بیان کرده است اظهار داشت: من صراحتا اعلام کرده‌ام که حتی یک دقیقه هم در بازداشت نبوده ام و کسانی که این مسایل را مطرح می کنند باید برای ادعای خود ادله بیاورند و الا به راحتی می‌توان به هر کسی که مصاحبه‌ای می‌کند یا مطلبی را عنوان می‌کند این اتهام را وارد کرد که وی در بازداشت و تحت فشار بوده است. 
من داوطلبانه، خودخواسته و بر اساس تحلیل خودم آن مواضع را بیان کردم و حرف برخی‌ها درباره تحت فشار بودن من کذب است و آنها در حقیقت می‌خواهند واقعیت را جعل کنند.
خوی پدرسالارانه و نگاه از بالا باعث می‌شود که به محض آنکه نظر و تحلیلی متفاوت از آنچه آنها می‌خواهند منتشر می‌شود، فوری چنین بحث‌هایی را مطرح می‌کنند. 
باز هم تاکید می‌کنم که من داوطلبانه و در آزادی کامل تحلیل خودم از روند وقایع در یک مصاحبه مطرح کردم.

 

سازمان مجاهدین ضد انقلاب!/ خبرگزاری فارس6 تیر 88

 سید امیرحسین مهدوی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب و عضو ستاد انتخابات میر حسین موسوی در بخش پایانی نشست خبری خود، علت اصلی رویکرد مردم از موسوی در انتخابات ریاست جمهوری دهم را فاصله گرفتن این کاندیدا از شخصیت و گفتمان اصلی خود عنوان کرد. 
انتظار بسیاری این بود که آقای موسوی به عنوان نخست وزیر دوران امام که تاکید بر استکبار ستیزی و حمایت از حقوق مستضعفین داشت، با همان شخصیت‌ و گفتمان وارد عرصه انتخابات می شد که به نظر می رسید آرای موسع تری را نصیب او می‌کرد. 
14 میلیون رای دهنده به موسوی کسانی بودند که ضمن پذیرش نظام و قانون اساسی و علاقمندی به جمهوری اسلامی خواستار اصلاح روند اجرایی حاکم بر کشور بودند که یک جریان اصلاح طلبی اصیل می‌تواند آنها را نمایندگی کند.
کارنامه جریانات حامی موسوی به گونه‌ای است که بعد از انتخابات سال 80 در انتخابات‌های که برگزار شد و مجری نیمی از آنها خودشان بودند، نامزد معرفی کردند، اما نتوانستند آرای مردم را جلب کنند. 
در انتخابات شورای دوم که از آزادترین انتخابات در کشورمان بود و هیئت نظارت بر انتخابات حتی نیروهای ملی - مذهبی را تائید صلاحیت کرد، اصلاح طلبان نتوانستند پیروز شوند و در انتخابات شورای سوم و در انتخابات مجلس هشتم نیز فهرست یاران خاتمی رای نیاورد و در انتخابات ریاست جمهوری نهم که مصطفی معین و اکبر هاشمی رفسنجانی نامزد این جریان بودند، در رقابت با احمدی نژاد شکست خوردند. 
در انتخابات ریاست جمهوری دهم موسوی با رئیس دولتی رقابت کرد که تعداد 60 سفر استانی انجام داد و حتی احمدی نژاد به برخی استان‌ها 2 بار سفر کرد و به نقاط دور افتاده شهرستان‌ها و روستاها سرکشی کرد. 
آقای موسوی در طول مدت کوتاهی که وارد عرصه انتخابات شد، نتوانست به همه استان‌های کشور سفر کند و در برخی استان‌ها هم تنها یک سخنرانی در مرکز استان انجام داد ولی رقیب اصلی او رئیس جمهوری بود که با بدنه جامعه ارتباط تنگاتنگ داشت.
گستره روزنامه و اینترنت در کشور ما اندک است و با وجود نفوذ و گسترش خدمات رسانی گسترده و عزم دولت نهم برای آبادانی و سازندگی در دور ترین نقاط و نقاط محروم کشور و دیدار چهره به چهره رئیس جمهور، احساس همبستگی و دلبستگی و نزدیک میان احمدی نژاد و مردم به وجود آورد و پیروزی بر او سخت بود.
"اگر چه موسوی در تهران با غلبه مناطق شمال شهر بر احمدی نژاد پیشی گرفت اما نمی‌توان مناطق شهرداری پایتخت را بر کل کشور تامین داد و باید بدون اعتماد به نظر سازی‌ها واقع بینانه انتخابات و نتیجه آن را تحلیل کرد ".
در استان‌هایی چون خراسان جنوبی و کرمان و مرکزی رای غالب متعلق به آقای احمدی نژاد بود اما متاسفانه برخی گروه‌ها و افراد جو را به گونه‌ای کردند که موسوی با تصور پیروزی قطعی و قبل از شروع شمارش آراء، خود را پیروز معرفی کرد و نتیجه انتخابات را نپذیرفت.  
بیراهه رفتن در شعارها، اشتباه گرفتن مطالبات و شعارهای مردم و همصدایی با معاندین و دشمنان تابلودار نظام (سازمان یافته یا غیر سازمانی) و همراهی با جریاناتی که اصل استقلال و تصمیم گیری مردم را نادیده می‌گیرند دلیل رویگردانی مردم از اصلاح طلبان است و اگر نامزد این جریان پیروز می‌شد، جای شگفتی داشت. 
دستگیری 3 نفر از اعضای شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب، که دستگیری این افراد به دلیل قطع روابط شبکه‌های خوشه‌ای جوانان با افراد مذکور همچون تاج زاده و قطع روابط میان مدیران رسانه‌ها و متولیان سایت‌های دوم‌خردادی با بهزاد نبوی به آرام شدن فضای کشور بسیار کمک کرد.  
پس از دستگیری افراد مذکور، سه بیانیه دیگر از سوی سران سازمان بدون اطلاع سایر اعضا از مسیر تدوین و انتشار آنها منتشر شده که عدم مرز بندی صریح با آشوبگران و بدخواهان و عدم پذیرش ساز و کار قانونی رسیدگی به اعتراضات به نتیجه انتخابات، محوری ترین فصل آن است.
در حالیکه تصور می‌شد اعضای مجمع روحانیون مبارز به دلیل کسوت انقلابی و تعلق آنها به طبقه روحانیت نقش تعادل بخش را در این روزها ایفا کنند، در بیانیه ای افراطی که بعید به نظر می‌رسد همه اعضا آنرا امضاء کرده‌ باشند، همسو با مشارکتی‌ ها و با ادبیات تندتر از بیانیه‌های دیگر همصدا با آشوب طلبان در این مسیر گام برداشت.


رادیو صدای قیطریه !

 اینجا قیطریه، صدای ما را از BBC می‏شنوید ! / ثانیه نیوز 5 تیر 88
 روز سه شنبه گذشته وزارت خارجه کشورمان در یک اقدام منطقى و به دنبال دخالت هاى آشکار انگلیسى ها در حوادث روزهاى گذشته، بویژه مدیریت آشوب هاى خیابانى در تهران دست به یک اقدام انقلابى زده و دو دیپلمات انگلیسى را از کشور اخراج کرد.مدیریت آشوب ها توسط مقامات و رسانه هاى انگلیسى را باید تنها یک اتفاق ساده پس از انتخابات فرض کرد یا این رفتارها را باید نشات گرفته از سخنان و رفتارهاى مشابه در ماه هاى اخیر دانست :
1- تونى بلر نخست وزیر سابق انگلیس سه سال پیش در 26 مى 2006 به صراحت گفته بود: من قبلاً در رابطه با بخش نوبنیاد خاورمیانه صحبت کردم. اکنون نیز به صراحت مى گویم ما به یک استراتژى مستحکم تر در خاورمیانه نیازمند هستیم و ما امنیت نخواهیم داشت و سیاست هاى خود را در خاورمیانه دنبال نمى توانیم بکنیم مگر اینکه ایران تغییر کند.
2- وزیر خارجه انگلیس دیوید میلیبند وزیر خارجه دولت گوردون براون در چهارم فروردین ،88 رئوس استراتژى  جدید سیاست خارجى انگلیس در رابطه با جمهورى اسلامى ایران اظهار مى دارد: باید مقاصدى را که به دنبال آن هستیم با ابزار و روش هایى که در اختیار داریم، مستمراً به هم متصل و مرتبط سازیم، به عنوان مثال مرتبط کردن موضوع هسته اى ایران با بحران مالى جهان و خلع سلاح و معاهده منع گسترش سلاح هاى غیرمتعارف و ارتباط آنها با امنیت کشورها یا مرتبط ساختن نقش منطقه اى ایران با مسائل حاد بین المللى باید در دستور کار سیاسى قرار بگیرد. هیچ یک از سخنان میلیبند همچون این جمله نمى تواند نقاب از چهره انگلیسى ها در حوادث اخیر بگشاید. او توصیه مى کند: باید مشکلات پیش روى خود را تعریف کنیم و به نقل از آیزنهاور مى گوید: وقتى نمى توانید مشکلى را حل کنید، آن را بزرگ کنید. مباحثى مثل افغانستان و ایران و همسایگان را باید بزرگ کرد. بزرگ و مرتبط ساختن مسائل با یکدیگر چه منطقى باشد یا غیرمنطقى، باعث مى شود تا آن موضوع را راحت تر شکست داد. باید بین دیپلماسى خصوصى و دیپلماسى عمومى رابطه برقرار کنیم. نفوذ در شهروندان، نهادهاى غیردولتى، تجارت، زنان و جوانان و اقلیت ها باید افزایش یابد.
3- میلیبند قبل از انتخابات ریاست جمهورى در مصاحبه با بى بى سى مى گوید: ایران کشور مهمى است و ما براى فرهنگ ایران اهمیت زیادى قائل هستیم. کسى نمى داند در 10 سال آینده چه اتفاقى روى خواهد داد و ایران در چه وضعیتى خواهد بود! از مجموع سخنان مقامات انگلیسى این گونه برداشت مى شود که بریتانیا با هدف ایجاد یک بازى بزرگ، حوادث پس از انتخابات22 خرداد را دنبال مى کرد و براى دستیابى به اهداف خود از همه ابزارها نیز بهره مى گرفت. اینکه ستاد رسانه اى یکى از کاندیداها در قیطریه تهران به صورت لحظه اى گزارش هاى اغتشاشات تهران را به بى بى سى مخابره مى کرد و محاصره کنندگان ساختمان بلافاصله تصویر خود را در شبکه بى بى سى رویت مى کردند، نشان از آن دارد که انگلیسى ها با طراحى یک سناریو و برنامه حساب شده وارد عرصه آشوب هاى تهران شده بودند و قصد آن داشتند با یک بازى بزرگ، ضمن تغییر معادلات منطقه اى خود در خاورمیانه، دولت و حکومت ایده آل و خیالى شان را در ایران ایجاد کنند. زهى خیال باطل.

از نظرسنجی تا خانه ویلایی فرحزاد!

ثانیه نیوز 5 تیر 88
اعتراف به نظرسنجى هاى ساختگى
شنیده شده که (ه . الف) عضو مرکزیت یکى از احزاب حامى میرحسین که به دلیل مشارکت در آشوب هاى اخیر در بازداشت به سر مى برد  در بخشى از  اعترافات خود گفته است که ما براى میرحسین موسوى به صورت روزانه در حزبمان نظرسنجى هاى ساختگى درست مى کردیم و به او مى دادیم و چنین القا کرده  بودیم که موسوى به طور حتم برنده انتخابات خواهد بود. وجه علمى این نظرسنجى ها آنقدر بالا بود که هیچکس به ساختگى بودن آنها شک نمى کرد. خود مهندس موسوى هم بر پایه این نظرسنجى ها بود که به توهم پیروزى دست پیدا کرده بود.

عملیات روانى براى آزادى حجاریان
(م.خ) از چهره هاى برجسته جریان اصلاح طلب که همواره در سکوت به سر مى برد و مرد خاکسترى اصلاحات لقب گرفته است در جلسه اى با حضور برخى از اعضاى بازمانده کمیته عملیات روانى دوم خرداد بر آزادى هرچه سریع تر سعید حجاریان از بازداشت تاکید کرده است. وى گفت: ادامه حضور حجاریان با آن وضعیت جسمانى اش در بازداشت به هیچ وجه به نفع ما نیست. با توجه به وضعیت ویژه حجاریان احتمال هرگونه اعتراضى از جانب وى هست. ما باید کارى کنیم که سیستم با آزادى وى کنار بیاید. لازم به ذکر است پس از این جلسه و دستور صادره از سوى (م.خ) روز جمعه اخبار بسیار گسترده اى مبنى بر فوت سعیدحجاریان در بازداشتگاه منتشر شد. تحلیلگران معتقدند جریان مزبور درصدد است با انتشار اخبارى از این دست ضمن ایجاد این شایعه مبنى بر فوت حجاریان، این فضا را به وجود بیاورند که نامبرده امنیت جانى ندارد و از سوى دیگر با فشار به دستگاه قضایى و نهادهاى امنیتى و انتظامى اسباب آزادى وى را فراهم آورند. گفتنى است حجاریان هفته گذشته به همراه تنى چند از اعضاى موسوم به کمیته ایکس توسط نهادهاى مسؤول دستگیر شد. همچنین دستگیرشدگان تاکنون اعترافات فراوانى مبنى بر از پیش طراحى شده بودن اغتشاشات اخیر کرده اند.

اخراجى هاى امنیتى در ستاد موسوى!
کمیته اى از اعضاى اخراجى یک نهاد امنیتى و وابستگان به یک جریان سیاسى خاص در ستاد موسوى از زمان انتخابات مشغول به فعالیت بوده و طبق برخى شواهد پس از انتخابات نیز در آشوب ها و اغتشاشات اخیر نقش فعالى ایفا کرده اند. به گزارش «جوان»، این کمیته امنیتى که زیرنظر مستقیم (ع. ر) و (خ .ت) فعالیت مى کند در دفترى واقع در شهرک غرب، خیابان ایران زمین مستقر است. این دفتر ظاهراً بازرسى ستاد میرحسین موسوى بوده است. از جمله اعضاى این کمیته مى توان به افرادى چون (ع.م)، (ى.الف)،(ب.ر)، (الف.س) ، (م.ن) و (ق.ن) اشاره کرد که اکثراً از اخراجى هاى یک نهاد امنیتى و از فعالان اطلاعات نخست وزیرى در سال هاى ابتداى انقلاب بودند. این کمیته چاپخانه اى در کرج نیز دارد که از آن در شب هاى اغتشاشات استفاده فراوانى در راستاى امور چاپى این کمیته مى شد. این تیم امنیتى پس از برخورد نهادهاى مسؤول در شب هاى اغتشاشات و دستگیرى هاى گسترده عوامل آشوب فعلاً از هم پاشیده شده و حتى اعضاى آن شایعاتى را مبنى بر بازداشت خود منتشر کرده اند!

متهم پرونده قتل هاى زنجیره اى بالاخره بازداشت شد!
(الف- خ) از متهمان پرونده قتل هاى زنجیره اى که در ستاد موسوى به شدت فعال بود بالاخره توسط نهادهاى مسؤول بازداشت شد. نامبرده که از اخراجى هاى یک نهاد امنیتى است، در ستاد موسوى با همکارى (م-ه) وظیفه ارتباط گیرى و سازماندهى اراذل و اوباش تهران در آشوب ها و اغتشاشات اخیر را به عهده داشت.

مطبوعاتى ها در ویلاى فرحزاد
شنیده شده که برخى از چهره هاى مطبوعاتى از پیش از انتخابات تاکنون با تشکیل تیمى، دیدارهایى پیوسته با (ى.ه) فرزند یکى از چهره هاى برجسته سیاسى کشور در ویلایى در فرحزاد داشته اند. این خبرنگاران و نویسندگان مطبوعاتى که شاغل در مطبوعات و خبرگزارى  هاى وابسته به یک جریان سیاسى خاص هستند، اکثراً در حوزه هاى اجتماعى و شهرى مشغول فعالیت هستند. این گزارش مى افزاید، این افراد در روزهاى آشوب ها و درگیرى ها در قالب خبرنگار و عکاس به پوشش دهى این اغتشاشات مشغول بودند. جلسات این گروه هم اکنون در خانه اى واقع در خیابان طالقانى همچنان ادامه دارد. روزنامه جوان به زودى گزارش هاى تکمیلى در این زمینه را منتشر خواهد کرد.

کلمه ای که سبز نبود !

خانه تیمی!

 ثانیه‏نیوز / جمعه 5 تیر 88 

کشف خانه تیمی حامیان مهندس موسوی در میدان هفت‏تیر ابعاد جدیدی از ساماندهی آشوب‏های خیابانی در تهران را روشن کرد.

پلیس اطلاعات و امنیت تهران با همکاری دیگر نهادهای امنیتی کشور، با گزارش‏های مردمی و همچنین بعد از چند روز تعقیب و مراقبت سرخط‏های آشوب‏های خیابانی، عصر روز دوشنبه اول تیرماه موفق شد یکی از چند مرکز ساماندهی آشوب‏های خیابانی در تهران را شناسایی کند که متاسفانه این مرکز در دفتر روزنامه «کلمه سبز» قرار داشت.

انتشار روزنامه کلمه سبز ، روز 23 خرداد توسط مسوولین این روزنامه متوقف شده بود و مسوولین این روزنامه با همکاری افرادی چون مهدی هاشمی و مصطفی تاج‏زاده عملا این دفتر را به کانون ساماندهی آشوب‏های خیابانی مبدل ساختند.

بر اساس فیلم‏هایی که از بدو ورود نیروهای پلیس اطلاعات و امنیت تهران به روزنامه کلمه سبز در میدان هفت‏تیر مشهود است، حجم بالای دستگاه‏های تکثیر لوح فشرده(CD) ، مونتاژ فیلم ، اعلامیه‏های جعلی و دستگاه‏هایی اینترنتی متصل به سرورهای خارج از کشور است.

همچنین در بررسی‏ها مشخص می‏شود علیرضا بهشتی شیرازی سردبیر روزنامه، کار تقریر و تنظیم برخی اطلاعیه‏های جعلی را با همفکری مهدی هاشمی انجام می‏داده است

لازم به یادآوریست علیرضا بهشتی شیرازی با  سید علیرضا حسینی بهشتی(فرزند شهید بهشتی) تفاوت دارد.

از جمله جعلیات علیرضا بهشتی شیرازی، می‏توان به نامه جعلی منتسب به وزارت کشور به رهبری در مورد انتخابات اشاره کرد

همچنین در این مرکز، برخی فیلم‏ها که به طور اختصاصی از BBC فارسی ،CNN ، VOA و برخی دیگر از شبکه‏های خارجی به صورت اختصاصی پخش می‏شده در این مرکز مونتاژ و تدوین شده است

طرح‏ها و گزارشات ریز تجمعات و آشوب‏های گذشته و اغتشاشات آینده از دیگر اسنادی است که در این مرکز کشف شده است.

در دقایق اول کشف این مرکز ساماندهی آشوب‏های خیابانی، میر حسین موسوی تلاش داشته خود شخصا وارد موضوع شود که با اطلاع از اسناد کشف شده از نیمه راه به منزل خود باز می‏گردد.

حدود 24نفر از افرادی که در محل روزنامه و یا همان مرکز ساماندهی آشوب‏های خیابانی در حال طراحی برخی تحرکات بودند اکنون در بازداشت و بازجویی به سر می‏برند

از دو مرکز دیگر نیز که یکی از آنها در خیابان شهید مطهری واقع است اسناد دیگری از آشوب‏های اخیر کشف شده که هنوز هیچ خبری از آن منتشر نشده است

گفتنی است هیات نظارت بر مطبوعات،12 اسفندماه سال گذشته، خارج از نوبت، با درخواست میرحسین موسوی برای انتشار روزنامه‌ کلمه‌سبز موافقت کرده بود. لیکن شنبه 29 فروردین 88، مهندس موسوی در گفتگو با سایت آفتاب در خصوص انتشار روزنامه کلمه از سوی ستاد خود و در پاسخ به این سئوال که آیا روزنامه کلمه برای شما و ستاد انتخاباتی شما نیست گفت: «بنده اطلاعی از این روزنامه و انتشار آن ندارم

(www.aftabnews.ir/vdcc0xq4.2bqm08laa2.html)


از سرچشمه ناب !

فقط قانون  / خبرگزاری فارس 3 تیر 88

 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای امروز در دیدار با رئیس، هیئت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر لزوم همخوانی قوانین با مبانی و اصول انقلاب اسلامی و همچنین نیازهای اصلی جامعه، خاطرنشان کردند: در تصویب قوانین باید تأثیرات فرهنگی و تربیتی آن نیز مورد توجه جدی قرار گیرد.
رهبر انقلاب اسلامی، مجلس شورای اسلامی را قوه مفکره کشور دانستند و افزودند: این قوه به صورت لباس قانون تجلی می یابد و سپس این قانون نیز در سراسر کشور جاری می شود. بنابراین مهمترین مسأله رعایت نسبت این قوانین با ارزش ها و اصول انقلاب اسلامی از یک طرف و همچنین نیازهای فوری و بلندمدت جامعه از طرف دیگر است. اگر در قوانین کشور این دو ویژگی رعایت شود، قوانین علاوه بر اینکه صحیح و درست خواهند بود، کارآمدی نیز خواهند داشت. 
اگر قوانین با اصول و مبانی انقلاب اسلامی سازگاری نداشته باشند، اصالت خود را از دست خواهند داد و اگر با نیازهای مردم همخوانی نداشته باشند، قوانین اصیل و مشروع خواهند بود ولی مقبولیت نخواهند داشت.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مبانی انقلاب اسلامی باید به طور دائم مد نظر باشند خاطرنشان کردند: امام خمینی (ره) انسان بزرگ و آگاهی بودند و مجموع فرمایشات و وصیتنامه ایشان، مبانی و اصول انقلاب است که باید تصویب قوانین و موضع گیری ها همواره در این جهت باشند. به هنگام تصویب قوانین باید مراقب بود تا قوانین با قانون گرایی، اخلاق، ارزش های دینی و مسائل تربیتی سازگاری داشته باشند.
ایشان نمایندگان مجلس شورای اسلامی را به بالا بردن روحیه تحمل حرف مخالف توصیه و خاطرنشان کردند: اظهار نظرها در مجلس باید علمی، استدلالی، سالم و اخلاقی و به دور از روحیه لجاجت و زورآزمایی شخصی و جناحی باشند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وظیفه مجلس و دولت برای اداره کشور و پیشبرد امور جامعه افزودند: مجلس باید بنا را بر مماشات، مدارا و روح همکاری با دولت بگذارد زیرا دولت در وسط میدان است و بار سنگین مسائل اجرایی کشور را به دوش می کشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه امور اجرایی، بسیار سخت و دشوار است خاطرنشان کردند: باید به دولت در این مسیر ناهموار و نفس گیر کمک کرد و به آن سخت نگرفت، البته این موضوع به معنای اغماض از خطاها نیست بلکه نوع برخوردها باید مهربانانه و صمیمی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تشنج ها و اصطکاک ها در برخی دوره های قبلی مجلس شورای اسلامی افزودند: مردم به هیچ وجه از اصطکاک خوششان نمی آید و بازخورد آن کاملاً منفی است زیرا مردم خواستار همکاری صمیمانه مسئولان برای حل مشکلات کشور هستند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری مجدد در خصوص رعایت مصلحت کل کشور در قانون گذاری ها، خاطرنشان کردند: نمایندگان محترم باید مصلحت منطقه خود را در داخل مصلحت کشور در نظر بگیرند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت رعایت فرهنگ، قانون مداری در کشور را یادآور شدند و تأکید کردند: من در مسائل اخیر مربوط به انتخابات ریاست جمهوری، مُصّر به اجرای قانون بوده و خواهم بود و نظام اسلامی و مردم نیز به هیچ قیمتی زیر بار زور نخواهند رفت.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه نقطه مقابل قانون گرایی و انقیاد در مقابل قانون، دیکتاتوری است خاطرنشان کردند: اگر انقیاد به قانون نباشد، روح دیکتاتوری بروز خواهد کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: قانون باید در تمام امور کشور فصل الخطاب باشد تا زندگی مردم و امور جامعه روان شود.
ایشان بی قانونی را موجب پایمال شدن مصالح مردم دانستند و تاکید کردند: اصرار بر رعایت نکردن قانون موجب گره خوردن کارها خواهد شد بنابراین همه باید قانون را محترم بشمارند.  فرهنگ قانون گرایی همانند مسائل دیگر باید از نخبگان به بدنه جامعه سرریز شود زیرا اگر نخبگان جامعه قانون را رعایت نکنند نمی توان از مردم انتظار عمل به قانون داشت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با قدردانی از موضع مجلس شورای اسلامی و نامه نمایندگان در خصوص مسائل اخیر تاکید کردند: یکپارچگی و صدای واحد در اعلام مواضع اساسی در شرایطی که دشمنان مترصد نقطه ضعف و فرصت طلبی هستند، کاری بسیار خوب و مهم است.
ایشان با تجلیل از سطح کارشناسی و معرفت مجلس هشتم، نمایندگان را به بهره گیری بیش از پیش از فرصت های معنوی و مواعظ اخلاقی در بحبوحه امور اجرایی توصیه کردند و افزودند: ایام پرفیض ماه رجب و سپس ایام گرانقدر ماههای شعبان و رمضان بهترین فرصت ها برای زدودن غفلت ها و نزدیکی بیشتر به خداوند با عمل صالح و تقویت ایمان است.

پاسخگویی به دروغپردازی تا کی ؟!

شورای پاسخگو!

ثانیه نیوز / 3 تیر 88

پیرو انتشار نامه 30/3/88 آقای میرحسین موسوی به شورای نگهبان در برخی از رسانه ها که حاوی ادعاهایی درخصوص روند برگزاری انتخابات بوده است، وزارت کشور به این ادعاها پاسخ داد. پاسخ وزارت کشور به ادعاهای موسوی بدین شرح است:

نامه ایشان حاوی تناقضات آشکاری بوده و عمدتاً شامل مواردی کلی است که فاقد مستندات عینی و حقوقی می باشد . مواردی که ایشان ادعا کرده‌اند، عبارت است از:


الف - پلمپ صندوق‌های رای

1- طبق قانون انتخابات، باید صندوق‌ها قبل از شروع رای گیری پلمپ شود ، لذا در این راستا به کلیه نمایندگان نامزدها اطلاع داده شده بود که لازم است راس ساعت 7 صبح در شعب اخذ رای حضور داشته باشند و اخذ رای نیز ساعت 8 صبح شروع گردید. اگر برخی از نمایندگان آقای موسوی در ساعت مقرر حضور نیافته و تاخیر داشته‌اند، اخذ رای از مردم که مقابل شعب اخذ رای صف کشیده بوده اند را نمی توان به تعویق انداخت.

« ماده 29 قانون انتخابات: «قبل از شروع رأی‌گیری باید در حضور نماینده یا نمایندگان هیأت نظارت، صندوق‌های خالی، بسته و ممهور به مهر شعبه ثبت نام و اخذ رأی گردد.»

همانگونه که ملاحظه می شود در متن قانون هیچ سخنی از الزام حضور نمایندگان کاندیداها برای پلمپ صندوقها وجود ندارد اما با این حال وزارت کشور از نمایندگان کاندیداها جهت نظارت دعوت کرد و اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان آقای موسوی ، هنگام پلمپ صندوق ها ، در شعب اخذ رای حضور داشتند .

2- کلی‌گویی بدون اشاره به شماره صندوق مورد نظر کافی نیست . ایشان لازم بود که شماره صندوق های مورد اعتراض را اعلام نمایند تا ضمن بررسی جواب لازم ارائه گردد. بر اساس تبصره 1 ماده 80 قانون انتخابات ریاست جمهوری که مقرر می دارد « کسانی که از نحوه برگزاری انتخابات شکایت داشته باشند ، می توانند ظرف سه روز از تاریخ اخذ رأی "شکایت مستند " خود را به ناظرین شورای نگهبان یا دبیرخانه این شورا نیز تسلیم دارند . » باید کلیه شکایات مستند و با ذکر نمونه های عینی باشد .


ب- حضور نمایندگان نامزدها

1- وزارت کشور زحمات فراوانی را متقبل شد تا با ایجاد سایت ثبت نام اینترنتی نمایندگان کاندیداها ، بستری فراهم نماید تا نمایندگان نامزدها بتوانند به راحتی مشخصات خود را وارد سایت نموده و برای تمام نمایندگان نامزدها کارت شناسایی رایانه ای صادر شود . بدین منظور در جلسه توجیهی مورخ 2/3/1388 با حضور نمایندگان کاندیداها آقایان: ثمره هاشمی از ستاد آقای دکتر احمدی نژاد ،طلایی نیک از ستاد آقای دکتر محسن رضایی، سلطانی فر از ستاد آقای کروبی ، احمدی از ستاد آقای مهندس موسوی ، سایت مذکور به آنها معرفی و آنان ضمن اعلام آمادگی از وزارت کشور به خاطر این اقدام تشکر نمودند . اما در تاریخ 15/3/1388 به صورت غیر مترقبه و با اظهار اینکه نمایندگان ما در شهرستانها با این روش آشنا نیستند و در این فرصت کوتاه نمی توانیم کار ثبت نام را انجام دهیم ، درخواست کردند تا صدور کارت شناسایی برای نمایندگان نامزدها به صورت دستی و سنتی صورت گیرد ، که ستاد انتخابات کشور در جهت همراهی با آنان این درخواست را پذیرفت .


2- به رغم همراهی وزارت کشور ، ستاد ایشان در معرفی نمایندگان ضعف داشت، به طوریکه حتی برای دادن فتوکپی شناسنامه و الصاق عکس به آن نیز مشکل داشتند و هر روز کار را به تاخیر می انداختند که به عنوان نمونه می توان به شهر تهران اشاره داشت.


3- به رغم همه این موارد وزارت کشور تا آخرین دقایق و حتی روز انتخابات با آنان همراهی نمود و در نتیجه آقای میرحسین موسوی در 40676 صندوق از مجموع 45713 شعبه ، نماینده داشت که حدود 90 درصد از صندوقها را شامل می گردد ( اسامی و مشخصات آنها موجود است) و علاوه بر این تعداد نمایندگان ایشان در شعب اخذ رای از تعداد نمایندگان دیگر کاندیداها بیشتر بوده است یعنی آقای موسوی بیشترین نماینده نسبت به نامزدهای دیگر بر سر صندوق ها داشته اند.


4- عبارت « هزاران گزارش تخلف » در نامه ایشان ، مصداق بارز کلی گوئی است در حالیکه در سراسر کشور و از همه شعب اخذ رای و از طرف همه نامزدها ، ستادهای تبلیغاتی ، نمایندگان نامزدها و هواداران آنها ، فقط 227 مورد شکایت مکتوب به هیات های اجرایی و نظارت شهرستانها واصل شد که 207 مورد از آنها به دلیل عدم ارائه مستندات مربوطه وارد نبوده و 16 مورد به دادگاه و 4 مورد به نیروی انتظامی ارجاع شده است.در مجموع، 20 مورد تخلف ارجاعی به دادگاه و نیروی انتظامی ، مربوط به اشخاص حقیقی است که به عنوان مثال از سوی بعضی از هواداران برخی از نامزد ها،در ساعات پس از 8 صبح روز پنج شنبه 21/3/88 که ممنوعیت تبلیغات نامزد ها بوده، مبادرت به توزیع و نصب اقلام تبلیغاتی نامزد مورد نظرشان نموده بودند.


ج- صندوق های سیار

درخصوص صندوقهای سیار ایشان مواردی را گفته اند که از کسی مانند ایشان بعید است اینگونه آشکارا خلاف واقع بگوید :


1- ایشان ادعا کرده اند که « طبق ماده قانون انتخابات ریاست‌جمهوری تخصیص شعب سیار صرفا برای مناطق صعب‌العبور کوهستانی و مسافت‌های دور و نقاطی که تشکیل شعب ثابت مقدور نیست تشکیل می‌شود » ای کاش شماره آن ماده را ذکر می کردند ، تا با مراجعه به آن ماده معلوم می شد که تشکیل شعب سیار « صرفاً » برای مناطق صعب العبور و کوهستانی نیست و در ادامه ماده مربوطه چگونگی آن مشخص شده است.

آنچه در نص صریح قانون آمده اینگونه است « ماده 50 ـ هیأت اجرایی بخش با تصویب هیأت اجرایی شهرستان میتواند برای مناطق صعب العبور و کوهستانی و مسافتهای دور و نقاطی که تشکیل شعب ثابت ثبت نام و اخذ رأی مقدور نیست شعب اخذ رأی سیار تشکیل دهد هیأت اجرایی شهرستان نیز می تواند در صورتی که لازم بداند نسبت به تشکیل شعب اخذ رأی سیار در مرکز شهرستان و بخش مرکزی اقدام نماید .... » می بینیم که در نامه ایشان واژه صرفا " بکار رفته و دنباله عبارت نیز حذف شده است و این روش تحریف قانون ، غیر صحیح و غیر اخلاقی است .


2- ای کاش ایشان مستنداً ، اعلام می کردند که در انتخابات ریاست جمهوری هفتم ، هشتم و نهم چند صندوق ثابت شهری و چند صندوق سیار وجود داشته و حالا تعداد این صندوق ها چه میزان است ؟ ما این اطلاعات را در سایت وزارت کشور رسما و شفاف و مبسوط قرار داده‌ایم.

طبق قانون و سیره مستمره ، شعب سیار ، نه تنها برای مناطق صعب العبور که همواره برای مناطق شهری ، بیمارستانها ، پادگانها ، مناطق کم جمعیت و موارد دیگر تشکیل می شده است.

به طور مثال در انتخابات ریاست جمهوری نهم در دولت اصلاحات ، از مجموع 41071 صندوق اخذ رای ، تعداد 14102 صندوق آن سیار بوده است یعنی 33درصد کل صندوقها ، در حالیکه در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری از مجموع 45713 صندوق تعداد 14294 سیار بوده است یعنی 30درصد کل صندوق ها، پس ملاحظه می شود که درصد صندوقهای سیار در این انتخابات به نسبت دوره گذشته 3 درصد کاهش یافته است ! از طرفی متاسفانه حتی افزایش میزان 7/11 درصدی تعداد صندوقهای ثابت نیز مورد اعتراض طرفداران آقای موسوی به جهت نگرانی آنها از افزایش تعداد صندوق ها ، واقع شده است و اگر فقط افزایش مشارکت انتخابات ریاست جمهوری دهم را نسبت به مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری نهم یعنی افزایش از حدود 62 درصدی به حدود 85 درصددر انتخابات دهم را در نظر می گرفتیم باید تعداد کل صندوق ها معادل 41071ضربدر 85 درصد ،تقسیم بر 62 درصد یعنی برابر 56307 صندوق و تعداد صندوق های سیار را معادل 14102 ضربدر 85 درصد تقسیم بر 62 درصد یعنی برابر 19333 صندوق درنظر میگرفتیم ،کاملا مشهود است که به نسبت و باتوجه به مشارکت 85 درصدی به مراتب کمتر از دوره نهم در نظر گرفته شده است. مضافا اینکه فضای جدی و رقابتی و شور و شوق و نشاط انتخاباتی و تبلیغاتی قبل از انتخابات و نتایج اکثر نظر سنجی ها هم نشان از میزان مشارکت بالاتری در دور دهم نسبت به دور نهم را نشان میداد.

 
3- هیچ گونه ممانعتی برای حضور نمایندگان ایشان بر سر صندوقهای سیار وجود نداشته و طبق تبصره ماده 8 آیین نامه اجرایی حضور نمایندگان نامزد های ریاست جمهوری ،تامین نیازهای نمایندگان نامزد ها به عهده نامزد مربوطه می باشد و وزارت کشور از این بابت هیچ گونه تکلیفی ندارد، (اعضا هر شعبه بعلاوه عوامل انتظامی چهارده نفر می‌باشند که اگر نمایندگان کاندیداها هم اضافه شود جابجایی آنها بسیار سخت است) اما با این حال اعضای اجرایی شعب نهایت همکاری را با نمایندگان کاندیداها داشته ا ند


4- اشکال ایشان مبنی بر افزایش صندوقهای سیار در تناقض با اشکال دیگرشان مبنی بر عدم ارائه امکان لازم برای رای دادن مردم است لذا شرط صداقت این بود که ایشان هم درخواست افزایش صندوقهای ثابت و هم سیار را می نمودند.چنانکه شرح آن با اعداد و ارقام اشاره شد.


د- در خصوص تعرفه‌ها


1- آقای موسوی در نامه خود عدد واجدین شرائط رای دهنده را تعداد 45میلیون و 200 هزار نفر ذکر کرده اند که آشکارا یک میلیون کمتر از تعداد واقعی است .که همانگونه که بار ها اعلام شده تعداد واجدین شرایط 46میلیون و 200 هزار نفر بوده است صرف نظر از اینکه جریان اصلاح طلب بار ها اعلام میکرد که تعداد واجدین شرایط بیشتر از این هم هست.


2- ایشان پذیرفته اند که به تعداد معقولی باید تعرفه اضافه چاپ می شد اما نگفته اند که این تعداد چند تا باید باشد ؟


3- چاپ تعرفه اضافه ، که طبق قانون و عرف انتخابات صورت گرفت ، بارها و بارها در مطبوعات و از سوی ستاد ایشان ، مورد تهاجم واقع شد . که وزارت کشور در موقع خود پاسخ آنها را داد و بر اساس وظیفه قانونی و با توجه به میزان مشارکت پیشتر پیش بینی شده اقدام به چاپ تعرفه کرد، تا با مشکل مواجه نشود .و طبیعی است تخمین دقیق و بدون خطاء تعداد رای دهنده در هر شهرستان و یا در هر صندوق امکان پذیر نیست.


4- در این دوره از انتخابات ، به منظور صیانت از آراء مردم ، کلیه تعرفه ها دارای سریال مخصوص و کد اختصاصی استانی بود که امکان جابجائی را از بین می برد تا رای مردم با ضریب امنیتی بیشتری حفاظت گردد.


5- ما قصد این را نداریم که بگوئیم آیا آقای موسوی و دیگران ، با سوء نیت آن فشارها را وارد می کردند تا تعرفه اضافه چاپ نشده و در نتیجه مردم با کمبود تعرفه مواجه شوند و آنها امروز بهانه ای دیگر برای تهمت و اعتراض داشته باشند،لیکن اظهارات فعلی ایشان جای این سوال را باقی می گذارد.


6- با توجه به شکوه و عظمت حضور ملت از ساعات اولیه در سر صندوقهای رای، صفوف متراکمی تشکیل شده بود و به همین دلیل نیز به کلیه شعب گفته شد به محض آنکه تعداد تعرفه های باقیمانده به عدد 100 رسید سریعا خبر دهید و قبل از اتمام آنها، تعرفه های موردنیاز برای آنها ارسال می شد .

با اینکه تبلیغات همه جانبه ای هم از سوی هواداران ایشان سازماندهی شد و به دروغ آشکار متوسل شدند که قرار است در صندوق های مستقر در مساجد تقلب صورت گیرد ! و مردم را به سوی صندوق های مستقر در مدارس دعوت کردند .


7- با توجه به قانون انتخابات ، رای دهندگان مجاز هستند در هر نقطه ای از کشور که بخواهند رای بدهند . لذا سیال بودن تعداد رای دهندگان ، موجب می شود تا نتوان دقیقا برآورد کرد که در هر صندوق چند نفر مراجعه می نمایند از این رو در شعب اخذ رای ، با در نظر گرفتن آمار رای دهندگان در آخرین انتخابات در هر شهرستان و صندوق تعداد تعرفه متناسب تحویل داده شدو تنها تعداد معدودی از شعب اخذ رای با کمبود تعرفه مواجه شدند که به سرعت تعرفه لازم تحویل گردید.


ه-محدود کردن زمان رای گیری


محدود کردن زمان رای گیری نیزمانند بسیاری از مطالب دیگر ایشان خلاف واقع است ، زیرا رای گیری به درخواست فرمانداران و با دستور وزیر کشور ، چهار بار و تا ساعت 22 تمدید شد. لازم به ذکر است که انتخابات ریاست جمهوری نهم از ساعت 9 صبح شروع شده بود ولی انتخابات دهم از ساعت 8 صبح آغاز گردید،(یعنی 1 ساعت زودتر)و طبق قانون تا ساعت 18 ادامه یافت و وقت دوم از 18 تا 19 تمدید شد و بار سوم از ساعت 19 تا 20 تمدید گردید و بار چهام از20 تا 21 تمدید شدو بار پنجم از 21 تا 22 تمدید گردید و در نهایت نیز در اطلاعیه رسمی ستاد انتخابات کشور اعلام گردید تا زمانیکه رای دهنده در مقابل شعبات وجود دارد افراد به داخل شعبه هدایت شده و از آنها رای گیری به عمل آید ، به طوریکه در برخی از شعب تا پاسی از نیمه شب نیز رای گیری ادامه داشت .

ایشان ادعا کرده اند که چهار نفر از ستاد ایشان به وزارت کشور مراجعه نموده اند و تقاضای ملاقات با وزیر کشور جهت تمدید مهلت اخذ رای داشته اند و به آنها اجازه ملاقات داده نشده است ، در حالیکه چهار تن از نمایندگان ایشان به نام آقایان بهزادیان نژاد ، علی ربیعی ، مهرعلیزاده و فرد دیگری به ستاد انتخابات کشور مراجعه کردند و بیش از یک ساعت با رئیس ستاد انتخابات کشور ملاقات داشتند و سخنان و درخواست های ایشان شنیده شد و پاسخ های مستدل ستاد انتخابات کشور را نیز دریافت نمودند.


و-انتقال صندوق ها به فرمانداری


ایشان ادعا نموده اندکه در مرحله شمارش آراء و تنظیم صورتجلسات در شعب اخذ رای ، هیچ نظارتی از سوی نمایندگان کاندیداها وجود نداشته است ، در حالیکه نمایندگان ایشان در صندوق های اخذ رای تا پایان شمارش آراء و تنظیم صورتجلسات و امضاء فرم های مربوطه ، در شعب اخذ رای حضور داشته و اعداد و ارقام فرم های مذکور را یادداشت نموده اند و بر تمامی مراحل شمارش آراء و اعلام نتایج صندوق ها نظارت داشته اند . این در حالیست که تمامی صندوق ها با حضور اعضاء اجرایی شعبه ، نماینده فرماندار ، بازرسان ، ناظران شورای نگهبان، محافظان صندوق ها و نمایندگان نامزدها شمارش شده است ، یعنی موقع شمارش آراء حداقل 14 نفر در محل هر صندوق حضور داشته اند .

ایشان در بخش دیگری از نامه خود به اعلام نتایج شمارش آراء صندوق ها به وسیله صدا و سیما اعتراض کرده اند ، درحالیکه در انتخابات ادوار گذشته معمولاً مردم حداقل تا 12 ساعت پس از پایان برگزاری انتخابات ، هیچگونه اطلاعی از نتایج شمارش آراء نداشتند و از سوی مسئولان انتخابات به آنها اطلاع رسانی نمی شد .همانگونه که همگان از مدت ها قبل اطلاع دارند در این انتخابات به دلیل ضرورت اطلاع رسانی سریع به مردم نرم افزاری طراحی گردید و نتایج شعب اخذ رای ، مستقیماً از شعبه ها به ستاد انتخابات کشور ارسال می شد و بلافاصله به صورت نوبه ای به اطلاع مردم می رسید . و این امر نه تنها هیچ منافاتی با قانون انتخابات ریاست جمهوری ندارد بلکه در راستای احترام به حق مردم برای اطلاع رسانی سریع از نتیجه انتخابات می باشد . ما مردم را نامحرم ندانسته و سعی نمودیم هر نتیجه ای که به ستاد انتخابات کشور می رسد ، در اختیار مردم نیز قرار گیرد . البته از ساعت 12 ظهر روز شنبه 23/03/88 که فرم های 28 انتخابات ( اعلام نتایج شهرستان ها ) به تعداد معتنابهی رسید ، اعلام نتایج بر اساس این فرم ها ادامه یافت .

اگر آقای موسوی ادعا دارند که نتایج انتخابات و تجمیع آراء واقعی نبوده ،می بایست دلایل خود را اعلام و مستندات خویش را ذکر می نمودند.

ایشان با ذکر نامه نمایندگان سه نفر از نامزدها ، ادعا کرده اند که این نمایندگان که در ستاد انتخابات کشور مستقر بودند ، از جریان اعلام نتایج بی خبر بوده اند . ای کاش ایشان بدون عصبانیت ، لحظه ای در قانون انتخابات تامل می کردند تا می فهمیدند که ستاد انتخابات کشور ، صرفاً موظف است نتایج فرم های 28 ( اعلام نتایج شمارش آراء شهرستان ها ) را به نمایندگان نامزدها اعلام نماید و ارائه نتایج فرم های رایانه ای واصله از شعب اخذ رای به این افراد بر عهده وزارت کشور نیست . البته در راستای اجرای قانون ، کلیه فرم های 28 واصله از شهرستان ها بدون تاخیر به این نمایندگان ارائه می شد. نکته قابل ذکر اینکه نمایندگان برخی نامزدها ، وقتی در ساعت حدود 6 صبح از ناکامی نامزدهای خود مطلع شدند ، ستاد انتخابات را به اختیار خود ترک نمودند .


ز-نسبت دادن آرایش سبد آراء

یکی از مسائلی که به نظر آقای موسوی قابل تامل بوده و صحت انتخابات را مورد تردید قرار داده ، نسبت تقریباً ثابت آراء کاندیداها در تمام مناطق کشور بوده است ! در این رابطه ذکر موارد زیر مفید به نظر میرسد.


1- آراء کاندیداها در مناطق کشور ثابت نبوده و به عنوان مثال خود ایشان در رتبه بندی آراء دراستانهای آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان نفر اول می باشند .


2- اگر مردم کشور در اکثریت بالایی از شهرستانها ، جناب آقای دکتر احمدی نژاد را مورد اعتماد و تایید قرار داده اند ، بهتر است آقای موسوی دلیل این امر را در عملکرد و شعارهای ایشان جستجو کند


3- ادعای ایشان در مورد عدم کسب اکثریت آراء نامزدها در محل تولدشان ، ناشی از اطلاعات کذبی است که به ایشان رسیده وگرنه بر طبق نتایج انتخابات که در صدا وسیما نیز اعلام شده و نیز آماری که هم اکنون در سایت پرتال وزارت کشور وجود دارد ،آقای موسوی در زادگاه خود یعنی در شهرستان شبستر ، آقای رضایی در شهرستان لالی و آقای احمدی نژاد در گرمسار حائز اکثریت آراء شده و آراء آقای کروبی در شهرستان الیگودرز حائز بهترین نتیجه خود در کل کشور یعنی در رتبه دوم قرار دارد .ضمن اینکه به لحاظ عقلی هم هیچ الزامی وجود ندارد که حتما اهالی یک شهرستان به همشهری خود رای دهند.


4- اعلام نتایج به تفکیک استانها و شهرستان های سراسر کشور از سوی ستاد انتخابات کشور رسماً منتشر و توسط صدا وسیما و جراید و رسانه ها اعلام گردید .

هم اکنون نیز برای اولین بار در طول تاریخ انتخابات ، اعلام نتایج انتخابات به تفکیک شعب اخذ رای از سوی ستاد انتخابات کشور در حال انجام است که به خودی خود نشانگر صحت انتخابات و اطمینان برگزار کنندگان از درستی عملکرد خویش می باشد .

 

اما در مورد قسمت انتهایی نامه ایشان که اشاره به تخلفات ادعایی مربوط به قبل از برگزاری انتخابات از قبیل استفاده از رسانه ملی،استفاده از وسایل نقلیه دولتی،افتتاح پروژههای عمرانی ،پرداخت معوقه کارکنان دولت،توزیع سهام عدالت و امثال آنها را داشته است،لازم به ذکر است این موضوعات قبل ازبرگزاری انتخابات هم از سوی ایشان و طرفدارانشان و رسانه های همسو با حجم وسیع مطرح گردید و لیکن مردم براساس شناخت خود از نامزد ها 40 میلیون رای به صندوق ها ریختند و سرنوشت انتخابات را با رای خود رقم زدند..

آقای موسوی باید به این نکته توجه داشته باشد که اگر مقدمات انتخابات را باعث ابطال انتخابات می دانستند باید از ابتدا با اعلام باطل بودن انتخابات در انتخابات شرکت نمی کردند نه اینکه پس از عدم کسب رای لازم در انتخابات،موضوعات اتفاق افتاده ادعایی قبل از برگزاری انتخابات را بهانه ای برای ابطال آراء حدود 40 میلیونی رای ملت اعلام می کرد.

رفتار آقای موسوی این ذهنیت را تقویت میکند که ایشان با این هدف شرکت کردند که اگر موفق به کسب اکثریت آراء شدند انتخابات خوب است و اگر شکست خوردند انتخابات باطل و بد است. ازجناب آقای موسوی خواستاریم به قانون و رای مردم احترام قائل شده و قانون گرایی را در رفتار خودشان نشان دهند.


مخمل آمریکایی!

اندیشکده آمریکایی بروکینگز به فکر ایرانیان بوده! 

به گزارش خبرگزاری فارس، مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم در پایگاه اطلاع رسانی خود بخش‌‌ها و ابعادی از پروژه مرکز سابان (که توسط میلیاردر صهیونیست "حیم سابان "(Haim Saban) راه‌‌اندازی شده است و ) وابسته به اندیشکده آمریکایی بروکینگز  را منتشر کرده است. 
در روزهای اخیر از سوی مرکز سابان The Saban Center at the Brookings Institution، ایالات متحده، با بررسی سناریوهای مختلف علیه ایران، در کنار گزینه‌‌های مطرح دیپلماتیک و نظامی، موضوع تغییر حکومت در ایران را از طریق کودتای مخملی، با ایجاد اغتشاش و هدایت آن توسط اپوزیسیون، تا مرحله فروپاشی و سپس حمله‌‌ نظامی و اشغال کشور، در شرایط فعلی مناسب‌‌ترین گزینه تشخیص داده است.
این مرکز در گزارشی با عنوان "کدام راه به سمت ایران " گزینه‌های استراتژی جدید آمریکا در قبال ایران را بررسی کرده است.
این گزارش توسط شش تن از استراتژیست‌های وابسته انستیتو بروکینگز به نام‌های "کنت ام پولاک " مدیر سابان، "مارتین ایندیک " سفیر اسبق آمریکا در سرزمین‌های اشغالی، "دانیل ال بای من "، "سوزان مالونی "، "مایکل ای اُ هانلون "، "بوروس ریدل " تهیه شده است.
فصل ششم این گزارش به عنوان "انقلاب مخملی "، مناسب‌ترین راه برای تغییر حکومت را حمایت گسترده از انقلاب مخملی در ایران دانسته که در ادامه نیز آن را بهترین راه حل مشکلات آمریکا با ایران معرفی کرده که کم‌ترین هزینه را در بر دارد.
نویسندگان این گزارش هدف اصلی این گزینه را براندازی حکومت ایران و ایجاد حکومتی که بیشترین همراهی را با منافع آمریکا داشته باشد، عنوان کرده‌اند و گفته‌اند که تعامل با اپوزیسیون داخلی جمهوری اسلامی، برگ برنده‌ای در دست آمریکاست که از طریق آن به ایران فشار وارد ساخته و رفتار حکومت ایران را تغییر دهد.
در ادامه این گزارش چهار چوب زمانی این سناریو شده و آمده است: انقلاب مخملی نیازمند وجود رهبران محلی در صحنه است و لذا چارچوب زمانی آن منوط به شرایط حادث شده و پیدایش این رهبران محلی، در آن شرایط خاص است که ممکن است در چند هفته یا چند سال پدید آید.
ریموندتانتر از کمیته سیاست ایران می‌گوید که ما باید از دانشجویان و سایر گروه‌ها، برای انقلاب مخملی حمایت مخفی کنیم: اینان‌پول، فکس، اینترنت، و حمایت نیاز دارند.
- آمریکا از طریق رسانه‌هایی که تحت حمایت او هستند مانند VOA و رادیو فردا، باید افراد منتقد کم‌تر شناخته شده را به جامعه‌ی ایران معرفی کند.
- لایحه‌ی حمایت از ایران آزاد که در سال 2006 تصویب شد به حمایت مالی و سیاسی از انجمن‌های جامعه مدنی و حقوق بشری مطبوعات ضد حکومت می‌پردازد.
- یافتن رهبران محلی مناسب که شریک‌های بومی خوبی برای آمریکا در ایجاد آشوب و اغتشاش باشند.
- طیف‌شناسی عناصر اپوزیسیون که می‌توانند انقلاب مخملی را برای آمریکا تولید کنند:
1- اصلاح طلبان. شواهد نشان می‌دهد که رفرمیست‌ها درصدد ایجاد یک حکومت سکولار در ایران هستند.
2- روشنفکران. این روشنفکران در دوره رئیس جمهوری خاتمی مشروعیت دینی نظام ایران را زیر سوال می‌بردند و اکنون نیز می‌برند، اما با سانسور روبرو شده‌اند.
3- سازمان‌های دانشجویی، کارگری و جامعه مدنی. دانشجویان و کارگران پیاده نظام انقلاب مخملی هستند که در واقعه 18 تیر 1378 در حمایت از خاتمی به صحنه آمدند، دفتر تحکیم وحدت، اکنون خود بر سر اتخاذ استراتژی درگیر کشمکش‌های درونی است.
4- رضا پهلوی. وی به عنوان فرزند شاه سابق، خود را کاتالیزوری(تسریع کننده) می‌شناسد که سلطنت مشروطه را در تقابل با جمهوری اسلامی دنبال می‌کند اما هواداری در ایران ندارد. 
مداخله در امور داخلی یک کشور دیگر برای موفقیت نیازمند اطلاعات دقیق است، آمریکا باید از رهبرانی در انقلاب مخملی حمایت کند که توانمند باشند و توسط دستگاه امنیتی ایران خریداری نشوند، متاسفانه ما (آمریکا) در ایران سفارت‌خانه نداریم و امکان سازماندهی رهبران و اپوزیسیون را نداشته و ائتلاف‌های درون ایران را متوجه نمی‌شویم. جامعه‌ اطلاعاتی آمریکا (شامل 16 سازمان اطلاعاتی) باید برای کسب اطلاعات از درون ایران به جستجوی خود شتاب دهد.
اگر تجمعاتی در ایران صورت گیرد و ارتش و سپاه پاسداران و بسیج و پلیس، آن گونه تضعیف نشده باشند که کنار بنشینند، در آن صورت آمریکا باید برای مداخله‌ نظامی و دفاع از آن تجمع کننده‌ها آماده شود.  
-  این تهدیدات قابلیت این را دارند که به عنوان جایگزین در سیاست ایالات متحده در قبال عدم پذیرش سازش از سوی ایران مطرح شده، همچنانکه اُباما مرتباً عدم دور کردن گزینه‌ی نظامی در تصمیم‌گیری را تکرار می‌کند.
- تاجایی‌که امکان بهره‌گیری از هر سه روش تغییر رژیم - انقلاب مخملین، شورش و کودتا - وجود دارد، دولت آمریکا پیگیری هر سه مورد با هم را در دستورکار خود قرار می‌دهد، تا شانس موفقیت بیشتر از پیگیری هر مورد به تنهایی باشد. انتخاب هر سه روش به دلیل اثر هم‌افزایی و سینرژی نیز بهتر خواهد بود. به علاوه، این فشار چند جانبه بر تهران، سبب خسته‌شدن توانایی‌های اطلاعاتی و امنیتی رژیم در روند تصمیم‌گیری شده، و احتمال انجام خطا را بیشتر کرده تا سایر روش‌ها موفق شوند.
-  در صورت شکست حمایت‌های آشکار و پنهان، در سیاست تغییر رژیم، رئیس‌جمهور باید آماده تنها راه حل باقیمانده یعنی تهاجم باشد.  
- اگر ایران دست به کشتن یا زندانی کردن آن رهبر کاریزمایتک  بزند، آن‌گاه حمایت سیاسی داخلی آمریکا و حمایت دیپلماتیک بین‌المللی، برای سیاست‌های بیشتر تهاجمی آمریکا از جمله تهاجم زمینی فراهم می‌شود. و اگر این رهبر از ایالات متحده درخواست عدم تحریک قومیت‌ها و عدم حمله‌ی نظامی را بنماید تا این‌که تلاش‌هایش خراب نشود، آن‌گاه آمریکا قطعاً گزینه‌های تهاجمی را کنار خواهد گذاشت.
- دولت اوباما در شرایطی باید تصمیم خود مبنی بر اولویت‌بندی در سیاست ایران را بگیرد که در میانه‌ی بدترین بحران اقتصادی در 80 سال اخیر قرار گرفته است. در این شرایط رقابتی بر سر مهمتر بودن، بین سیاست‌های مطرح شده در قبال ایران و نیازهای اقتصادی آمریکا صورت می‌گیرد، نادیده انگاشتن ایران دیگر مانند گذشته یک راه واقع‌گرایانه نیست. ایران در یک بازه‌ی وسیع عمل می‌کند و موجبات نگرانی آمریکا را فراهم می‌کند و در این میان اهمیتی به سردرگمی آمریکا نمی‌دهد و ما به دنبال زمانی هستیم که نه تنها ایران برای آمریکا سمی در خاورمیانه محسوب نشود که حتی دوست او باشد.

 

 شریک جرم !

خبرگزاری فارس: عطاءالله بیگدلی رئیس گروه حقوقی مرکز تحقیقات دانشگاه امام صادق : طبق مواد 675، 676، 677، 683،687 و 689 قانون مجازات اسلامی، میرحسین موسوی در تمام اغتشاشات و تخریب‌های صورت گرفته، شریک جرم محسوب می‌شود.


اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) یک اعلام جرم ذیل ماده 609 قانون مجازات اسلامی علیه میرحسین موسوی با عنوان توهین به رئیس‌جمهور تنظیم کرده‌اند که این شکایت طی امروز ویا فردا به دست دادستان تهران رسیده و پیگیری‌های قضائی آن آغاز می‌شود که در خصوص توهین موسوی به رئیس‌جمهور با توجه به سمت وی، شکی نیست.
وی در خصوص بحث افترا نیز که نسبت به رئیس‌جمهور از جانب موسوی اطلاق‌ شده، تصریح کرد: طبق بند 9 ماده 33 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری تقلب در انتخابات جرم به شمار می‌رود و طبق ماده 697 قانون مجازات اسلامی اگر کسی عملی را صراحتاً به شخص دیگری نسبت دهد که آن عمل جرم باشد، خود این اقدام جرم افترا است و موسوی بحث عمل تقلب را مستقیما و صراحتاً به وزارت کشور، شورای نگهبان و دولت نسبت داده که این قطعاً افترا است. 
با توجه به رأی مشورتی قوه قضائیه مبنی بر اینکه اگر افترا یا توهینی نسبت به یک شخصیت حقوقی باشد، اما شواهد و قرائن دلالت به این داشته باشد، این نسبت دادن به یک شخصیت حقوقی و در واقع به یک شخصیت حقیقی بر می‌گردد که حق شکایت با عنوان افترا برای شخصیت حقیقی موجود در شخصیت حقوقی که ناظر به اوست، ثابت است، یعنی در مورد اخیر شواهد و قرائن موجود دلالت بر این دارد که تقلب در انتخابات را به وزیر کشور نسبت داده‌اند و شخص وزیر کشور می‌تواند در این خصوص اقامه دعوا کند که البته طبق ماده 727 قانون مجازات اسلامی این جرم حتماً باید یک شاکی خصوصی داشته باشد.
بر هم زدن امنیت کشور موضوع ماده 498 قانون مجازات اسلامی، تبلیغ علیه نظام موضوع ماده 500 قانون مجازات اسلامی و تحریک مردم به جنگ و هشدار موضوع ماده 512 قانون مجازات اسلامی از جمله جرائمی است که در روزهای اخیر در کشور اتفاق افتاده است.

اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرائم ضد امنیت داخلی کشور موضوع ماده 610 قانون مجازات اسلامی، اخلال در نظم عمومی موضوع ماده 618 قانون مجازات اسلامی، مزاحمت برای زنان و اطفال موضوع ماده 619 و مسئله‌ای که در کشور در روزهای اخیر به فراوانی واقع شده تخریب و نهو ، موضوع مواد 675، 676، 677، 683،687 و 689 قانون مجازات اسلامی است که از جمله جرائم روزهای اخیر در کشور است.
طبق اطلاعاتی که در دست حقوقدان‌ها شامل 6 بیانیه و چند سخنرانی از موسوی است و طبق ادله و شواهد موجود با توجه به علم موسوی به نتایج تجمعات، تظاهرات و اختلال عرفی که بین علت و معلول یعنی بین تجمعات و تخریب‌ها و نهوها موجود است، موسوی با اغتشاشگران وحدت قصد داشته و این وحدت قصد محرز است. 
اگر کسی به تجمع تحریک کند در واقع به تخریب تحریک کرده است، به همین دلیل موسوی طبق ماده 619، 618، 675، 676، 677،683، 687، 689 قانون مجازات اسلامی که این موارد غالباً با موضوع تخریب، نهو، مزاحمت برای زنان و افراد و اخلال در نظم عمومی است، شریک جرم محسوب می شود.
صدمه‌دیدگان می‌توانند به عنوان مشارکت در جرائم از موسوی شکایت کنند، اما از لحاظ مدنی نمی‌توانند مدعی دیه باشند، ولی از لحاظ کیفری می‌توانند شکایت را تنظیم و به مراجع قضائی ارائه دهند و به جرم معاونت به حداقل مجازات مندرج در قانون برساند. 
طبق مدارکی که اکنون در دست ما است که شامل 6 بیانیه و چند سخنرانی می‌شود صدمه‌دیدگان اغتشاشات اخیر به صورت مستقیم نمی‌توانند از موسوی شکایت کنند.
بر تمام مراجع قضایی و حقوقدانان لازم است که فارغ از مسائل سیاسی حتما مسائل حقوقی را دنبال کنند و اجازه ندهند که مسائل سیاسی باعث نپرداختن به مسائل حقوقی شوند.


خانه تیمی!

عقبه فتنه‌!

خبرگزاری فارس، سردار پاسدار علی فضلی فرمانده سپاه سیدالشهدای استان تهران در نشست خبری با خبرنگاران/ 3 تیر 88

برای خنثی کردن تلاش عقبه فتنه‌ای که در خانه‌های تیمی کشف شد و ارتباطی که از آنها با بیرون مرزها و صهیونیست‌ها عیان شد، قریب به 300 نفر از جان‌برکفان بسیجی به شدت زخمی شدند و هم‌اکنون در بیمارستان‌ها در حال مداوا هستند و 8 نفر از بسیجیان قهرمان نیز در این حادثه تلخ به درجه رفیع شهادت نائل شدند که من به همه عزاداران این حادثه تلخ تسلیت عرض می‌کنم. 
سپاه در مواضع و بیانیه‌های رسمی خود هشدار داده است، در صورتی که عناصر اصلی و عوامل بروز اغتشاش و آشوب‌های اخیر در مسیر عقلانیت قرار نگیرند و همچنان به ارتکاب اعمال مجرمانه، ضدانقلابی و مغایر با امنیت ملی کشور مبادرت نمایند، نیروهای امنیتی، انتظامی و بسیج در برخورد قاطع با آنها درنگ نخواهند کرد. 
برخی از این اراذل و اوباش متواری هستند اما فرزندان ملت بیگمان آنها را به مجازات خودشان خواهند رساند. 
باید از کسانی که با بی‌توجهی به قانون و فرمایشات دلسوزانه مقام معظم رهبری مسبب اصلی این فجایع هستند، پرسید که مسئولیت این خون‌های ریخته شده با چه کسی است و این همه مجروحین و مصدومین را چه کسی پاسخگوست؟  در جایی کسی تیر می‌خورد و درحالی که هنوز اصل حادثه مورد شبهه است، می‌بینیم بسرعت تصاویر آن در رسانه‌های غربی پخش می‌شود اما ما در موقع مقتضی حتماً به اطلاع مردم خواهیم رساند که چه کسانی پشت این قضیه‌ها هستند. 

 

بازشماری! 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور ، متن اطلاعیه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور در خصوص بازشماری صندوقهایی با حضور نماینده محسن رضایی یکی از کاندیداهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بدین شرح است:
پیرو موافقت شورای محترم نگهبان با بازشماری تعداد ده درصد از کل، صندوق‌های اخذ رای و ابلاغیه ستاد انتخابات کشور به فرمانداریها، بدینوسیله و با توجه به انصراف آقای محسن رضایی از پیگیری شکایت های مطرح شده فقط نتایج تعدادی از صندوقها که قبل از انصراف نامبرده با حضور نماینده ایشان باز شماری گردیده است جهت استحضار مردم شریف ایران اسلامی اعلام می گردد؛ هموطنان عزیز و گرامی استحضار دارند که نماینده نامزد محترم در بازشماری آراء صندوق حضور داشتند و صورتجلسه را امضاء نموده و به اتفاق اعضاء هیات اجرایی و هیات نظارت شهادت داده اند که هیچگونه مغایرتی با نتایج شمارش آرا مشاهده نشده است.


تلاش غرب!

اعتراف اغتشاشگران

*با یک نارنجک جنگی بازداشت شدم

"محسن ع " متهم پرونده اغتشاشات اخیر تهران که همراه با مادر خود و در دست‌ داشتن نارنجک جنگی در خیابان آزادی تقاطع عارفی بازداشت شده است ، در اعترافات خود گفت: من با نارنجک جنگی 40 تیکه در اعتشاشات اخیر تهران در خیابان آزادی دستگیر شدم.

این متهم پرونده اغتشاشات اخیر تهران در ادامه افزود:تحت تاثیر فضا سازی شبکه‌های خارجی مانند بی بی سی فارسی و شبکه VOA امریکا قرار گرفتم .آنها اینگونه القا می‌کنند که در خیابانها درگیری میان مردم و دولت است و این عوامل باعث شد تا من دست به این حرکت بزنم.

وی با اشاره به سخنرانی رهنورد در "ورزشگاه حیدرنیا " که پیش از انتخابات بود گفت: در این مراسم همه با هم از آزادی و برابری صحبت می‌کردند و از آزادی دختر و پسر ها صحبت می‌کردند.

وی با ابراز پشیمانی از حضورش همراه با نارنجک جنگی در راهپیمایی خیابان آزادی که منجر به اغتشاش و ضربه به اموال عمومی شد گفت: من واقعا از حرکتی که انجام دادم پشیمان هستم و اصلا باور نمی‌کردم که روزی دست به چنین کاری بزنم و به خاطر این حرکت شرمنده مردم و دولتم هستم.


*باندهای سازماندهی شده می گفتند تا می توانید بیشتر خرابکاری کنید
مصطفی مداری دانشجوی دامپزشکی کرج 23 ساله ساکن تهران پارس یکی از متهمان پرونده اغتشاشات و آشوب‌های روزهای اخیر در تهران که منجر به خسارت به اموال عمومی، آتش زدن چند اتوبوس ، حمله و آتش زدن چند بانک شد در اعترافات خود گفت: در روز دوشنبه 25 خرداد و در زمان راهپیمایی ساعت 8 الی 9 شب که جمعیت در میدان آزادی کاهش یافته بود در این میدان تنها اغتشاش‌گران در آنجا حضور داشتند.

در این ساعت عده‌ای که صورت‌های خود را با پارچه‌ پوشانده بودند، مردم را تحریک می‌کردند و نقش یک لیدر‌ سرگروه را داشتند و زمانی که نیروی انتظامی مردم را در میدان آزادی متفرق کرد این افراد مانع از متفرق شدن مردم ‌شده و از آنها می‌خواستند که از هم جدا نشوند.
مداری متهم پرونده اغتشاشات اخیر تهران با بیان اینکه این افراد پس از 30 دقیقه از جمع افراد در صحنه خارج می‌شدند گفت: پس از 30 دقیقه از شروع درگیری‌ها ، سرگروه‌ها یعنی همان 2 الی 3 نفری که به افراد خط می دانند و شعارها را به مردم می‌گفتند در جمع مردم حضور نداشتند و من از عدم حضور آنها در جمع مردم زمانی که درگیری‌ها افزایش پیدا می‌کرد تعجب کردم.

من و عده‌ای به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن ،‌ یک اتوبوس را آتش زدیم که مردم از دیدن از شعله‌های اتوبوس آتش گرفته بسیار وحشت زده بودند.

 افرادی که صورت خود را پوشانده بودند شیشه های الکل و بنزینی همراه داشتند اما خود آنها این شیشه‌های بنزین را پرتاب نمی‌کردند و به افرادی که اکثرا جوان بودند می‌گفتند که تو قدرت‌ پرتاب خوبی داری و دیدم که آن سنگ را به خوبی پرتاب کردی این شیشه را هم بگیر و به سمت نیروی انتظامی پرتاب کن .

عده‌ای در این جمع در ابتدا شعارهای معمولی سر می‌دادند و افراد دیگر نیز این شعارها را تکرار می‌کردند و با گذشت زمانی کوتاه سرگروه‌ها شعارهای تخریبی و اهانت‌آمیزی را مطرح می‌کردند، در خیابانی که من حضور داشتم 20 الی 30 گونی سنگ مرمر شکسته شده که انگار برای همین کار و پرتاب به سمت نیروی انتظامی طراحی شده بود در نقاط مختلف با فاصله 100 الی 200 متر آماده شده بود.

همراه با سر دادن شعارها سطل‌های زباله را آتش زده و شیشه ها را خرد می‌کردیم و با افرادی که به عنوان سرگروه حضور داشتند این حرکت‌ها را انجام می‌دادیم و آنها می‌گفتند مسافران یک اتوبوس را پیدا کنیم و آن اتوبوس را در وسط خیابان آتش بزنیم و این در حالی بود که خود این افراد حضور نداشتند.

بسیاری از افرادی که در این چند روز در نزدیک من حضور داشتند و بازداشت شدند علت حضورشان را همین شعارها‌ می‌دانستند و می‌گفتند که پس از اینکه چند تابلو توسط سرگروه‌ها تخریب و آتش زده می‌شد ما هم تصمیم گرفتیم که با این افراد باشیم اما من تعجب می‌کنم که چرا این سرگروه ها چهره خود را پوشانده بودند چرا که اگر از خود این مردم بودند لازم به پنهان کردن چهره خود نداشتند و اینکه این افراد پس از 30 الی 40 دقیقه از جمع اغتشاشگران خارج می‌شدند برای من یک سوال است.

 
*تحت تاثیر اخبار و حرفهای رسانه‌های بیگانه قرار گرفتم

 "عذرا سادات م س " 38 ساله دارای فوق دیپلم کودک یاری و مربی ورزش ایروبیک که به ارتباط با عناصر اصلی اغتشاشات اخیر و کمک به اغتشاشگران اعتراف کرده است گفت: من یک شنبه در خیابان طوس در حال تظاهرات و شعار دادن بازداشت شدم.

من در راهپیمایی به سمت نیروی انتظامی سنگ پرتاب می‌کردم و به افراد حاضر هم سنگ می‌رساندم تا به سمت اموال عمومی و نیروی انتظامی پرتاب کنند و شعار‌هایی مانند الله اکبر و یاحسین، احمدی ریاست پس بده، برادر شهیدم رایت رو پس می‌گیرم را سر می‌دادم.

 من بیشتر تحت تاثیر برنامه‌های صدای آمریکا "VOA " و بی بی سی فارسی قرار گرفتم و چون می‌گفتند که بیشتر زدو خوردها از سوی نیروی انتظامی است خیلی دوست داشتم ببینم که فضایی وجود دارد اما دیدم که چنین وضعیتی وجود ندارد.

"ما و افراد حاضر در اغتشاشات به اموال دولت، مردم و نیروی انتظامی آسیب زده و شیشه‌های منازل را تخریب کرده و دست به شورش می‌زدیم.

من بیشتر تحت تاثیر اخبار و حرفهایی که توسط رسانه‌های بیگانه مطرح می‌شد قرار گرفتم ولی زمانی که در خیابانها آمدم خلاف حرف‌های آنها را مشاهده کردم این رسانه‌ها از کشتار مردم توسط نیروی انتظامی و بسیج خبر می‌دادند در حالی که دروغ بود و من خودم شاهد بودم که افراد اغتشاشگر به اموال عمومی ضربه می‌زدند و اگر مردم درب منازل خود را برای پناه دادن به آنها باز نمی کردند شیشه خانه آنها را خرد می‌کردند.

در زمانی که در حال فرار بودم به یکی از منازل پناه آوردم که آن فرد نمی‌خواست درب منزل خود را باز کند و من به‌زور وارد آن خانه شدم ولی بازداشت شدم

 

فاتح هم رفت !

 سایت قلم ارگان اینترنتی ستاد میرحسین موسوی نوشت: ابوالفضل فاتح ، رئیس کمیته اطلاع رسانی رسانه و تبلیغات ستاد میرحسین موسوی ، همزمان با پایان مرخصی تحصیلی خود روز دوشنبه در سایت قلم حضور یافت و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات خبرنگاران و دست اندرکاران سایت در پوشش اخبار انتخابات دهم ریاست جمهوری، با آن ها خداحافظی کرد. وی در مقطع دکترا در کشور انگلستان مشغول به تحصیل است.