سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رادیو صدای قیطریه !

 اینجا قیطریه، صدای ما را از BBC می‏شنوید ! / ثانیه نیوز 5 تیر 88
 روز سه شنبه گذشته وزارت خارجه کشورمان در یک اقدام منطقى و به دنبال دخالت هاى آشکار انگلیسى ها در حوادث روزهاى گذشته، بویژه مدیریت آشوب هاى خیابانى در تهران دست به یک اقدام انقلابى زده و دو دیپلمات انگلیسى را از کشور اخراج کرد.مدیریت آشوب ها توسط مقامات و رسانه هاى انگلیسى را باید تنها یک اتفاق ساده پس از انتخابات فرض کرد یا این رفتارها را باید نشات گرفته از سخنان و رفتارهاى مشابه در ماه هاى اخیر دانست :
1- تونى بلر نخست وزیر سابق انگلیس سه سال پیش در 26 مى 2006 به صراحت گفته بود: من قبلاً در رابطه با بخش نوبنیاد خاورمیانه صحبت کردم. اکنون نیز به صراحت مى گویم ما به یک استراتژى مستحکم تر در خاورمیانه نیازمند هستیم و ما امنیت نخواهیم داشت و سیاست هاى خود را در خاورمیانه دنبال نمى توانیم بکنیم مگر اینکه ایران تغییر کند.
2- وزیر خارجه انگلیس دیوید میلیبند وزیر خارجه دولت گوردون براون در چهارم فروردین ،88 رئوس استراتژى  جدید سیاست خارجى انگلیس در رابطه با جمهورى اسلامى ایران اظهار مى دارد: باید مقاصدى را که به دنبال آن هستیم با ابزار و روش هایى که در اختیار داریم، مستمراً به هم متصل و مرتبط سازیم، به عنوان مثال مرتبط کردن موضوع هسته اى ایران با بحران مالى جهان و خلع سلاح و معاهده منع گسترش سلاح هاى غیرمتعارف و ارتباط آنها با امنیت کشورها یا مرتبط ساختن نقش منطقه اى ایران با مسائل حاد بین المللى باید در دستور کار سیاسى قرار بگیرد. هیچ یک از سخنان میلیبند همچون این جمله نمى تواند نقاب از چهره انگلیسى ها در حوادث اخیر بگشاید. او توصیه مى کند: باید مشکلات پیش روى خود را تعریف کنیم و به نقل از آیزنهاور مى گوید: وقتى نمى توانید مشکلى را حل کنید، آن را بزرگ کنید. مباحثى مثل افغانستان و ایران و همسایگان را باید بزرگ کرد. بزرگ و مرتبط ساختن مسائل با یکدیگر چه منطقى باشد یا غیرمنطقى، باعث مى شود تا آن موضوع را راحت تر شکست داد. باید بین دیپلماسى خصوصى و دیپلماسى عمومى رابطه برقرار کنیم. نفوذ در شهروندان، نهادهاى غیردولتى، تجارت، زنان و جوانان و اقلیت ها باید افزایش یابد.
3- میلیبند قبل از انتخابات ریاست جمهورى در مصاحبه با بى بى سى مى گوید: ایران کشور مهمى است و ما براى فرهنگ ایران اهمیت زیادى قائل هستیم. کسى نمى داند در 10 سال آینده چه اتفاقى روى خواهد داد و ایران در چه وضعیتى خواهد بود! از مجموع سخنان مقامات انگلیسى این گونه برداشت مى شود که بریتانیا با هدف ایجاد یک بازى بزرگ، حوادث پس از انتخابات22 خرداد را دنبال مى کرد و براى دستیابى به اهداف خود از همه ابزارها نیز بهره مى گرفت. اینکه ستاد رسانه اى یکى از کاندیداها در قیطریه تهران به صورت لحظه اى گزارش هاى اغتشاشات تهران را به بى بى سى مخابره مى کرد و محاصره کنندگان ساختمان بلافاصله تصویر خود را در شبکه بى بى سى رویت مى کردند، نشان از آن دارد که انگلیسى ها با طراحى یک سناریو و برنامه حساب شده وارد عرصه آشوب هاى تهران شده بودند و قصد آن داشتند با یک بازى بزرگ، ضمن تغییر معادلات منطقه اى خود در خاورمیانه، دولت و حکومت ایده آل و خیالى شان را در ایران ایجاد کنند. زهى خیال باطل.