سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ترجیح منافع ملی!

نکاتی از نامه امام به میرحسین موسوی / 15 شهریور 1367

هماهنگ با امام !

"جناب آقای موسوی نخست‌وزیر محترم نامه‌ی استعفای شما باعث تعجب شد. حق این بود که اگر تصمیم بدین کار داشتید، لااقل من و یا مسئولین رده بالای نظام را در جریان می‌گذاشتید. "

 

موقعیت شناس !

" در زمانی که مردم حزب‌الله برای یاری اسلام، فرزندان خود را به قربانگاه می‌برند چه وقت گله و استعفا است. "

 

دشمن شناس !

حضرت امام در این نامه به انتشار متن استعفای موسوی از سوی رسانه اسرائیلی بی بی سی به عنوان اولین رسانه واکنش نشان می دهند :

" همه باید به خدا پناه ببریم و در مواقع عصبانیت دست به کارهایی نزنیم که دشمنان اسلام از آن سوء استفاده کنند. "


طالب سبزم نه آن سبز ریا / سبز هم بازیچه شد یا مهدیا

مشخصه بارز نطق تلویزیونی!

مشخصه بارز سخنان موسوی عدم آرامش در هنگام سخنرانی و سخنان تند و بدون ارتباط منطقی وی بود به طوری که او حتی اشاره کوچکی هم به برنامه های خود نکرد و تمام وقت را به انتقاد از وضع موجود اختصاص داد

( سحرنیوز ، تاریخ 2 / 2 / 88 )

 

افتخار پیروی از امام !

موسوی در تبرئه خود از نقش داشتن در انقلاب فرهنگی گفت : " من در آن هنگام نخست وزیر بودم و نقشی در انقلاب فرهنگی نداشتم "

سروش در واکنش به اظهارات موسوی:

- صورت مذاکرات شورای انقلاب فرهنگی چیز دیگری می گوید ، موسوی تنها کسی بود که از ضرورت انقلاب فرهنگی از طریق حضور توده ها در دانشگاه سخن می گفت.

- از شما ـ موسوی ـ انتظار بود ، شجاعانه از اقدام امامی که افتخار پیروی او را دارید و نیز از نقش خود در انقلاب فرهنگی و ستاد آن بی شرمندگی دفاع کنید ... طفره رفتن و سر زیر برف کردن و جواب چند پهلو و سر بالا دادن و کتمان حقیقت نمودن و در قبال دروغگویان سکوت پیشه کردن ، شیوه صادقان و کریمان نیست .

( اعتماد ملی / تاریخ 4 / 3 / 88 )

 

برنامه دادند یا شعار!

نه موسوی و نه کروبی هیچ کدام برنامه اقتصادی ارائه نکرده اند ؛ برنامه یعنی این که اطلاعات ضمیمه شعار کنید تا معلوم شود که آیا امکان پذیر است که این شعار عملی شود ، صرف مطرح کردن شعار ملاک برنامه نیست ، هر کاندیدایی شعاری مطرح می کند تا با طبقه عوام بتواند ارتباط برقرار کند .

طرح سهام نفت کروبی فقط یک شعار است و به هیچ عنوان عملیاتی نیست ، کشوری که در خوشبینانه ترین حالات در سال 40 یا 60 میلیارد نفت می فروشد امکان انجام این طرح را ندارد چون کشور دچار کسری بودجه خواهد شد و عملاً پولی نمی ماند که بخواهد تقسیم شود.

بیانیه اقتصادی موسوی محورهایی را مطرح می کند که این محورها با برنامه بسیار تفاوت دارد ، هر وقت برنامه اقتصادی ایشان منتشر شد آن وقت می توان بر روی آن نظر داد که آیا این برنامه قابلیت عملیاتی شدن با توجه به شرایط ایران ، منطقه و جهان را دارد یا نه .

 (محسن صفایی فراهانی نماینده مجلس ششم ، عضو شورای مرکزی حزب مشارکت در گفتگو با سایت فرارو  ، کیهان 6 / 3 / 88 )

 

حدود نیم هکتار !

پس از توزیع تی شرت های انتخاباتی و اعلام شماره حساب از سوی مسؤلین امور مالی ستادهای حامی موسوی در استان های کشور ، کمک های میلیاردی چند اسپانسر بزرگ خصوصی و نیز چند ارگان و سازمانی که با بودجه عمومی اداره می شود مقدمه انعقاد قراردادهای میلیاردی در ستاد مهندس موسوی را فراهم کرده است . بر همین اساس ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی قراردادی برای چاپ و نشر 170 میلیون پوستر و بروشور انتخاباتی با کاغذ مرغوب با دو پیمانکار بزرگ منعقد کرده که ضمن چاپ و نشر این پوسترها قرار است 6000 متر مربع بنر تبلیغاتی را نیز چاپ و تحویل این ستادها بدهند.

( روزنامه ایران ، 6 / 3 / 88 )

 

 جامعه تک صدایی !

روزنامه های صدای عدالت ، کلمه سبز ، اندیشه نو ، فرهیختگان ، جهان اقتصاد ، جهان صنعت ، مردم سالاری ، حیات نو ، کار و کارگر ، توسعه ، عصر اقتصاد ، اسرار ، کارون که علاوه بر برخی نشریات محلی در اختیار طرفداران موسوی است ، این در حالی است که ادعا می کنند هیچ رسانه و روزنامه ای برای تبلیغات و ارتباط با مردم ندارند .

  

دلایل قانع کننده !

اکثریت احزاب قدرتمند اصلاح طلب مانند کارگزاران و مشارکت و مجاهدین با ایشان همراه هستند ، این علاوه بر خوش تیپ بودن آقای موسوی است

( آرمین سلماسی ( از مسؤلان ستاد دانشجویی میرحسین موسوی ) در مناظره با عبدا... مؤمنی ( سخنگوی ادوار تحکیم ) در دانشگاه امیرکبیر ؛ خبرنامه امیرکبیر )

 

تداوم اصلاحات نیم بند و سطحی !

متأسفانه عملکرد گذشته این دو نامزد ( کروبی و موسوی ) به هیچ وجه مطلوب نیست و ما به نقطه ای رسیدیم که افرادی را که در گذشته حتی حاضر نبودیم نقدشان کنیم اینک باید انتخابشان کنیم و این نتیجه هشت سال اصلاحات نیم بند و سطحی آقای خاتمی است .

( به نقل از عبدا... مؤمنی (سخنگوی ادوار تحکیم ) در منظره با سلماسی ( از مسؤلان ستاد دانشجویی میرحسین موسوی ) در دانشگاه امیرکبیر ؛ خبرنامه امیرکبیر )


در فکر خطای خود بمیر ای دشمن / چون بار دگر پی رجایی هستیم

پیروزی مخالفان !

کوشنر وزیرخارجه فرانسه : آرزوی غرب پیروزی مخالفان احمدی نژاد در انتخابات آینده است.

 

ابر قدرت جهانی

مجله فایننشال اکسپرس : تا 20 سال آینده در صورتی که ایران ، رئیس جمهوری مانند رئیس جمهور کنونی داشته باشد به یک ابرقدرت جهانی تبدیل می شود و جای آمریکا را در معادلات بین المللی خواهد گرفت.

 

رفتار مقتضی !

اصلاح طلبان اصلاً اعتقادی به مردم ندارند و با آنها گوسفندوار رفتار می کنند . هروقت هم مردم به آنها رأی می دهند از آنها تمجید می کنند و هر وقت رأی نمی دهند بدترین تعابیر را درباره آنها به کار می برند .

( به نقل از اکبر . الف یک چهره اصلاح طلب ، کیهان 2 / 3 / 88 )

 

شفافیت سیاست مدرن !

عطریانفر از اعضای مرکزی حزب کارگزاران که در جایگاه ریاست اولین شورای شهر تهران ( جمع اصلاح طلبان ) ، این شورا را به همراه طیفی از مدعیان اصلاح طلبی به بن بست و نزاع و سهم خواهی و انحلال کشاند تا آنجا که مجلس ششم مجبور شد به تحقیق و تفحص درباره عملکرد شورا و شهرداری همسو بپردازد . این گزارش تخلفات در مجلس قرائت شد و عطریانفر در واکنشی مدعی شد " کسی این گزارش را جدی نمی گیرد و نمایندگان فقط به آن خندیده اند " . در اعتراض به دهن کجی عطریانفر ، آقای کروبی اعلام کرد : " کسی در مجلس به گزارش نخندید اما من می دانم که شما با عملکردتان در شورا باعث شدید هفت ، هشت میلیون نفر به ریش اصلاح طلبان بخندند و ما اصلاح طلبان نزد مردم تهران سرافکنده و شرمگین باشیم .

به گزارش قلم نیوز ( سایت ستاد موسوی ) ، وی در حمایت از نامزدی موسوی در گرگان مدعی شد :

- در کشور انحراف ایجاد شده و منابع ملی هدر رفته و تغییر یک نیاز ضروری است .

- در سیاست ورزی مدرن ، شفافیت در کار هست و هیچ معضل بسته ای وجود ندارد و هیچ نفاقی حاصل نمی شود اما در سیاست ورزی سنتی فضا همچنان کدر و تاریک است و دغلکاری در آن جامعه حاکم است .

( کیهان 4 / 3 / 88 )

 

دیکتاتوری را کجا باید جستجو کرد ؟

برخی اصلاح طلبان در میان خودشان با دیکتاتوری رفتار کردند . من خودم عضو شورای شهر اول بودم و ما هیچ برنامه ای برای عوض کردن الویری ( شهردار ) نداشتیم اما به اصرار اصلاح طلبان ، او را بر کنار و به اصرار خود اصلاح طلبان ، ملک مدنی را جایگزین او کردیم . اما همین افراد که اکثریت مجلس (ششم) را هم داشتند وقتی دیدند ملک مدنی می تواند بهتر از کرباسچی کار کند ، فشار آوردند و شورا را منحل کردند . شورا را که اصولگراها منحل نکردند ، اصلاح طلبان منحل کردند به دلیل اینکه می گفتند شهردار از ما نیست .

( علیزاده طباطبایی در گفت گو با اعتماد / خبر ویژه کیهان 4 / 3 / 88 )


دست حق محمود را چون یاور است / خلق را بر پاکی او باور است

اعتراف !

هر چه می گذرد من بیشتر مطمئن می شوم که اصلاح طلبان شانس زیادی برای رقابت با احمدی نژاد ندارند.

( به نقل از صادق زیباکلام در گفتگو با صدای آمریکا )       

                                                                                                                                                                         

  

تورم در کلام رئیس جمهور

- مقایسه نرخ تورم در متوسط چهارسال گذشته با متوسط چهار سال اول دولت های قبل نشان می دهد که متوسط نرخ تورم در این دولت کمتر بوده

- به وجود آمدن آن – تورم – هم ربطی به سیاست های این دولت ندارد بلکه ناشی از تورم سنگین جهانی بود به گونه ای که کالاهای واسطه ای و سرمایه ای که وارد کشور می شد ، 25 و کالاهای مصرفی 36 درصد افزایش قیمت داشته است ، ضمن اینکه سهمیه بندی بنزین نیز اجرا شد و خود وضع کنندگان طرح سهمیه بندی جزوه و تحلیل داده بودند که انجام این کار حداکثر 15 واحد درصد به نرخ تورم اضافه می کند که البته ما با این روش سهمیه بندی بنزین موافق نبودیم ، اما این امر به صورت قانون در آمد و اجرا شد .

( به نقل از دکتر محمود احمدی نژاد در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران ، تاریخ 2 / 3 / 88 )

 

کابینه 70 میلیونی یعنی ...

- کابینه 70 میلیونی به این معناست که به یک اندازه به شهرها و مناطق توجه شود و البته نقاطی که کمتر توسعه یافته ، بیشتر مورد توجه باشد .

- امروز دولت در همه جا حضور فعال دارد و کابینه نیز هیچ کدام از سران احزاب و گروه ها نیستند و مردمی عادی و البته متخصص هستند .

( به نقل از دکتر محمود احمدی نژاد در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران ، تاریخ 2 / 3 / 88 )

 

چرا تنش زدایی نه ؟

- در دولت قبل سیاستی تحت عنوان تنش زدایی دنبال شد ، در افغانستان همکاری کامل با ناتو صورت گرفت اما اولین کشوری که کنار گذاشته شد ایران بود و گفتند 500 میلیون دلار بدهید تا افغانستان را بازسازی کنیم .

- در موضوع عراق نیز سراغ ایران آمدند و موضوع هسته ای را بهانه کردند و نتیجه سیاست تنش زدایی این شد که همه تأسیسات هسته ای ما را پلمپ کردند .

در آن سند نوشته بودند داوطلبانه تعلیق کنید اما داوطلبانه ای که الزام آور است یعنی فعالیت نکنید مگر رضایت 3 کشور خودخواه جلب شود.

حتی در دولت قبل در درون دولت از موضوع نظارت بر انتخابات از خارج از کشور استقبال شد .

همین کسانی که امروز به دنبال گفت گو با ایران هستند و می گویند باید بنشینیم و مسائل را بررسی کنیم ، در آن زمان می گفتند باید ایران را از صحنه جغرافیایی حذف کنیم ، چنان که روزانه ما را به حمله نظامی تهدید می کردند

( به نقل از دکتر محمود احمدی نژاد در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران ، تاریخ 2 / 3 / 88 )

 

از خط قرمز شورای امنیت تا خط قرمز منافع ملی

ما معتقدیم که هر کس در خانه خود بنشیند که از دشمن استقبال کند ، طعم ذلت را می چشد

دولت به پشتوانه ملت ، دشمنانی را که گستاخانه در طول این 30 سال نسبت به ملت ایران بی ادبی و ادعای گزاف می کردند به جایگاه خود برگرداند و نیز ساز و کارهای ظالمانه قدرت های زورگو را از کار انداخت .

کاری که آنها اکنون می کنند دفاع از ساز و کاری است که قبلاً طراحی کرده اند و دیگر قادر نیستند ما را تهدید کنند ، منظورم تهدید و حمله سیاسی است ؛ چرا که حمله نظامی به تاریخ پیوسته است .

20 سال از ترس این که قطعنامه صادر کنند عقب نشینی شد و آنها جلو آمدند .

مأموران آژانس می توانستند هر زمان ، هر نقطه و بدون اطلاع بازرسی کنند و این تحلیل در دولت نهم باطل شد .

برای برخی خط قرمز قطعنامه های شورای امنیت بود ولی برای ما خط قرمزی جز منافع ملی وجود ندارد .

( به نقل از دکتر محمود احمدی نژاد در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران ، تاریخ 2 / 3 / 88 )

 

ادبیات خاتمی باعث شد که ما جزو کشورهای محور شرارت قرار بگیریم ولی ادبیات حاکم امروز به گونه ای است که آنها به ما برای برقراری ارتباط التماس می کنند

( زاکانی نماینده مردم تهران در مناظره با مرعشی در دانشگاه شریف )

 

به بهانه انتخابات !

در سه چهار دوره قبل که دولتی مستقر بود و رییس دولت نیز کاندید بود ، عملکرد دولت به صورت مفصل از تلویزیون پخش می شد ، برخی اعتراض کردند چرا این گونه مفصل برنامه ها و عملکرد دولت پخش می شود ، آن فردی که کاندیدا بود گفت باید این عملکرد پخش شود و مردم بدانند دولت چه کرده است .

اکنون بیش از سه ماه است که به بهانه های انتخابات و تبلیغات انتخاباتی و خارج از زمان قانونی عده ای فعالیت تبلیغاتی کرده اند و نوک تیر حملات آنها به سمت دولت بوده است

دوستان در صدا و سیما گفتند اگر کامل عملکرد دولت و خبرهای روزانه دولت را بخواهیم پخش کنیم ممکن است برخی حمل بر تبلیغات کنند ، من نیز گفتم اشکالی ندارد .

( به نقل از دکتر محمود احمدی نژاد در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران ، تاریخ 2 / 3 / 88 )

   

بشنویم از پرتقال های اسرائیلی!

آثار حضور ما در ژنو در دنیا مشخص بود و درحالی که دشمنان و صهیونیست ها در انزوا قرار داشتند و عملکرد آنها در یک صحنه بین المللی محکوم شده بود ، عده ای در داخل بازی به راه انداختند و گفتند که این پرتقال های اسرائیلی را باور کنیم یا ژنو را !

البته این دروغ اینقدر افتضاح بود که خود صهیونیست ها هم تکذیب کردند .

عده ای در داخل برچسبی را در چاپخانه ای که مشخص است ، منتشر کردند و بر روی چند پرتقال چسباندند و خودشان هم خبرش را منتشر کردند .

( به نقل از دکتر محمود احمدی نژاد در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران ، تاریخ 2 / 3 / 88 )

 

مسأله اصلی کشور !

فشاری که درداخل، بعضی ها برای به سازش کشاندن دولت آوردند کمتر از فشار استکبار نبود و حتی در موقعی که فشار و عملیات روانی دشمن برای القای ضعف ملت ایران در مقابل تحریم ها به اوج رسیده بود ، عده ای گوجه فرنگی را به مسأله اصلی کشور تبدیل کردند در حالی که مسأله گوجه فرنگی مشخص بود ، هر سال که سرما می رسید گوجه فرنگی با وقفه به بازار می آید اما مدام تیتر می زدند که هزینه ها زیاد شده و وضع خراب است ؛ حالا این فشار علنی بود ، از سوی دیگر عده ای طرح سازش را کادو پیچ کرده بودند و مدام پیش من می آوردند و می گفتند در خطر هستیم و به زودی جنگ می شود اما به آنها گفتم خطری وجود ندارد و هزینه هایی هم که می پردازیم به آنچه که بدست می آوریم ، می ارزد.

عده ای در 3-4 سال گذشته می گفتند یک یا دو ماه دیگر به ایران حمله می شود ، گفتیم دلیلتان چیست ، گفتند تحلیل ما است و ما هم در جوابشان گفتیم که حمله نمی شود و حمله نشد.

( به نقل از دکتر محمود احمدی نژاد در چهاردهمین کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران ، تاریخ 2 / 3 / 88 ) 


اندر حکایت خیانت مردم

مردم به خاتمی در اصلاحات خیانت کردند!

از نظر آن ها – اصلاح طلبان - مردم فقط پای صندوق های رای خوبند تا مثلا به خاتمی رای بدهند آنگاه دیگر باید به خانه باز گردند.مردم کاملا حکم صغار دارند و اصلاح طلبان هم می شوند قیمشان. و این قیم چه خوب عمل کند،چه بد ،صغار را نرسد فضولی کنند.اخیرا حتی می گویند مردم به خاتمی در اصلاحات خیانت کردند!

.سالهاست شب انتخابات پیدایشان می شود و از آزادی و مردم سالاری سخن می گویند و بعد دیگر پیدایشان نمیشود تا انتخابات بعدی!!!!!!!!

(سایت ادوارنیوز / مهر 87)

 

نکبت و خواری چگونه محقق شد؟

فائزه هاشمی در همایش دوم خرداد  : "در شرایطی به سر می‌بریم که نکبت، خفت و خواری نصیب ملت ایران شده است. "

زهرا سلطانی دبیر فرهنگی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس : اگر منظورشان از نکبت و خواری مردم نکبت آن عده‌ای است که در این دولت دستشان از رسیدن به قدرت و ثروت قطع شده است، باید گفت بله این نکبت و خواری و محقق شده است.

از مهندس الویری بشنویم

من گاهی تلاش و پر کاری آقای احمدی نژاد را با اولین روزهای پس از انقلاب مقایسه می کنم مه اغلب مدیران به دلیل شرایط خاص آن دوران ،کار خود را 24ساعته تعریف کرده بودند.یادم نمیرود شهید رجایی در بسیاری ازز شبها ترجیح می داد در پشت میز و دفتر خود بخوابد . راه نخست وزیری تا پشت بهارستان (منزل)را طی نکند.

گزارش هائی که دوستان از سفرهای استانی آقای رئیس جمهور و همراهان وی نقل می کنند همگی دلالت برر کاری و تلاش آنان دارد

(به نقل از مهندس الویری،شهردار اسبق تهران / روزنامه مردمسالاری 9 / 6 / 87 )

  

آهنگ رشد تورم در مقایسه با متوسط جهانی

،داده های آماری گزارش چشم‌انداز اقتصادی جهان در سال 2009 که توسط صندوق بین المللی پول منتشر شده است نشان می دهد متوسط نرخ تورم جهان در سال 2004 فقط 5.523 درصد بود این رقم در سال 2008 نسبت به سال 2004 رشد 82 درصدی داشته و به 10.099 درصد رسیده است.
بر اساس این گزارش تورم جهانی بر اقتصاد ایران نیز در مدت مذکور تاثیر گذاشته و در نتیجه نرخ تورم در ایران از 15.34 درصد در سال 2004 با رشد 70 درصدی به 26 درصد در سال 2008 رسید.

( خبرگزاری فارس )

 

رکورد شکاف طبقاتی !

ضریب جینی عددی بین صفر و یک است که ضریب جینی کوچک نشان می دهد که تمام افراد جامعه تقریبا از سطح درآمد یا ثروت یکسانی برخوردار هستند؛ درحالی که ضریب یک نشان می دهد یک نفر تمام ثروت را در اختیار دارد و سهم مابقی از ثروت تقریبا صفر است.

گزارش بانک مرکزی از آمار 26 ساله ضریب جینی در ایران حاکی است: متوسط ضریب جینی که متغییری برای ارزیابی عملکرد اقتصادی کشورها در خصوص توزیع درآمد محسوب می شود، در مدت نخست وزیری میرحسن موسوی 0.4132 بوده که بالاترین متوسط طی 26 سال اخیر است و بدترین عملکرد را در خصوص توزیع عادلانه درآمد نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،
بر اساس گزارش بانک مرکزی ، متوسط ضریب جینی در دولت اصلاحات نیز 0.4040 بوده است که از این لحاظ دولت خاتمی پس از دولت میر حسین رتبه دوم را در شکاف بالای طبقاتی به خود اختصاص داده است.
آمارهای بانک مرکزی حاکی است: متوسط ضریب جینی در دولت احمدی نژاد 0.4024 بوده و از این لحاظ دولت احمدی نژاد عملکرد بهتری نسبت به دو دولت میرحسین و خاتمی در توزیع عادلانه درآمد داشته است.
نسبت 10 درصد ثروتمندترین به 10 درصد فقیرترین در دولت میرحسین به 25.5 برابر رسید که بالاترین رکورد در کشور است و در دولت خاتمی نیز بالاترین رکورد نسبت 10 درصد ثروتمندترین به 10 درصد فقیرترین 16.9 برابر بوده است، در حالی که این نسبت در دولت احمدی نژاد حداکثر 15.2 برابر بوده است که نشان دهنده آن است که شکاف طبقاتی در دولت نهم در مقایسه با دولتهای میرحسین و خاتمی کمتر شده است .
( خبرگزاری فارس )

 

 


رنج بیشتر در دولت احمدی نژاد !

مزه عدالتخواهی !

- آقای مهندس موسوی و آقای خاتمی هم اندیشه می باشند و اندیشه های بنیادی هیچکدامشان با طرز تفکر احمدی نژاد یکسان نیست . عدالتخواهی هم کار هرکس – هرکس نیست . زیرا هر دوی این دو بزرگوار پیش از احمدی نژاد رئیس دولت بودند و مزه عدالتخواهی شان را مردم چشیده اند !

 

- پس از انتخاب احمدی نژاد ، 2 شاخه فلاخن در هم تافتند و اینک چماقی گشته اند که بر سر عدالتخواهی می خورد ، زیرا احمدی نژاد بی پروا تا توانست دزدی های 30 سال گذشته را به صندوق بیت المال برگرداند . خدا پدر اینها را بیامرزد که چون امیر عدالتخواهان فرقش را نشکافتند و بخاطر خود او را بر منبرها لعن نمی کنند .

 

- من این را شهادت می دهم که مردم در دوره احمدی نژاد رنج بیشتری از ادارات کشیدند و هر که عدالتخواه تر بود ، بیشتر . زیرا پشت میزها – مدیران میانی - یا راستی اند یعنی روی شاخه سمت راست فلاخن نشسته و یا چپی اند یعنی شاخه سمت چپ فلاخن را گرفته اند و این هر دو دشمن خونی عدالتخواهان می باشند

 

- 30 سال پیش هم هنگامی که شهید رجایی به سازمان ملل رفت ، سرآغاز با نشان دادن چهره واقعی این سازمان – سازمان ملل – و شبهات گمراه کننده مدافع حقوق بشرش ، پاهای خود را از جوراب بیرون آورد و روی میز گذاشت و گفت : از سازمان می خواهم بگوید چرا این پاها این چنین شده است ! و شخصی برای اولین بار سازمان ملل را افشا و رسوا کرد . لیکن مجاهدین خلق ( منافقین ) ، همان هایی که با ترور عزیزانی چون رجایی آشکار شدند ، در همه جا نشر می دادند که چنین حرکتی از رئیس جمهوری ، باعث تحقیر کشور بزرگ ایران است . چرا که ضربه رجایی آنچنان مؤثر افتاده بود که همه نیروهایشان را مأمور کرده بودند صورت مسأله را از ذهن ها بزدایند.

( پاسخ های آقای رحیم پور ازغدی به سؤالات سایت گام سوم )


بازهم افتخاری دیگر

5 برابر دوران اصلاحات ؟

براساس مستندات ارائه شده از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، دولت نهم 5برابر دولت اصلاحات به مترو بودجه اختصاص داده است.

براساس این مستندات، مجموع سال های برنامه سوم توسعه- سال 79 تا 83- رقم 787 میلیارد ریال ؛ سال 84، رقم 500 میلیارد ریال ؛ سال 85 ، 739میلیارد ریال ؛ در سال 86، 673 میلیارد و 200 میلیون ریال ؛ در سال 87 ، رقم دو هزار و 900 میلیارد ریال به شبکه ریلی شهر تهران اعتبار اختصاص یافته است

پنج هزار و 599 میلیارد و 200 میلیون ریال پرداخت شده که از این میزان چهار هزار و 25 میلیارد و 200 میلیون ریال مربوط به سالهای 84 تا 87 (دولت نهم) و 787 میلیارد ریال مربوط به سالهای 79 تا 83 (دولت اصلاحات) بوده است و این یعنی دولت نهم بیش از 5 برابر دو دوره قبل (دولت اصلاحات) به مترو تهران اعتبار اختصاص داده است.

تعهدات معوقه دولت هشتم از سال 81 تا پایان سال 84 به متروی تهران مجموعاً دو هزار و 245میلیارد و 300 میلیون ریال بوده است و تعهد دولت نهم از سال 85 تا پایان سال 88- پایان سال جاری- معادل هزار و 945میلیارد و 400 میلیون ریال خواهد بود.
( مستندات معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری )


وزارت علوم پرونده ای برای دولت اصلاحات

1- لایحه اصلاح ساختار وزارت علوم:

این لایحه در مجلس ششم تصویب شد و در شورای نگهبان مخالف قانون اساسی و شرع شناخته شد چرا که مصطفی معین در لایحه جنجالی خود موادی را گنجانده بود که تنها در یکی از آنها اختیارات گسترده ای را در عزل و نصب روسای دانشگاه ها به وزیر علوم می داد و در عوض، اختیارات شورای عالی انقلاب فرهنگی را در این زمینه محدود می ساخت و اصلاح ساختار وزارت علوم را منوط به حذف شورای عالی انقلاب فرهنگی می نمود

 

2- انتصابات حزبی و سیاسی مدیران ضعیف در وزارت علوم دولت اصلاحات

معین در دوره مسئولیتش در وزارت علوم کسانی را به ریاست دانشگاه ها منصوب کرد که بسیار آدم های ضعیف، کم تجربه و کم بهره از مسایل علمی بودند و عمدتاً از افراطیون حزب مشارکت بودند.

 ( به نقل از علی یوسف پور، مدیرمسئول روزنامه سیاست روز ، تاریخ 24/3/84 )

 معین پس از ورودش به وزارتخانه، عده ای از اعضای حزب مشارکت همانند هادی خانیکی، ظریفیان، علی اصغر خدایاری و داوود سلیمانی و... را به مدیریت های کلان وزارتخانه نصب کرد. وضعیت ریاست دانشگاه ها نیز به همین صورت بود. همانند سپردن ریاست دانشگاه تهران به عضو مؤسس مشارکت (فرجی دانا) و نیز سپردن ریاست دانشگاه علم و صنعت به دکتر صالحی (ریاست منطقه آزاد تجاری ) و ریاست دانشگاه الزهرا به زهرا رهنورد همچنین انتصابات دانشگاه های امیرکبیر و شیراز و...   

 هیئت وزیران به سازمان خصوصی سازی اجازه داده است 49درصد از سهام در شرکت انتشارات علمی و فرهنگی متعلق به وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری را از طریق اقساطی بدون بهره به صورت ده ساله و براساس قیمتی که مطابق آئین نامه بند و ماده 14 قانون برنامه سوم مشخص می شود به مؤسسه غیردولتی بین المللی گفتگوی فرهنگها و تمدن ها واگذار کند.»

(روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی (28/4/84))

 

3- دیکتاتوری و انحصارطلبی در وزارت علوم اصلاحات

معین در دوران تصدی وزارت علوم، خود را به عنوان رئیس هیات امنای دانشگاه های کشور منصوب کرده بود و این حق را که هیات امنای هر دانشگاه برای خود تصمیم گیری کند از آنان گرفته بود . (سلیمی نمین(25/3/84))

    در همین راستا بود که دکتر صالحی که مسئولیت قبلی اش در آن زمان ریاست منطقه آزاد تجاری بود و در رای گیری هیات علمی، در بین چهار کاندیدای ریاست دانشگاه علم و صنعت رتبه چهارم را داشت پس از ارائه نتیجه رای گیری به وزارت علوم، توسط وزیر علوم به سرپرستی دانشگاه منصوب شد. در دانشگاه تهران در حالی که هیات علمی دکتر قندی را انتخاب کرده بود وزیرعلوم دکتر فرجی دانا را به ریاست دانشگاه منصوب کرد 

4- ابتذال در دانشگاه ها در دوران وزارت علوم اصلاحات

کسانی که در این چند سال حاکمیت دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی را به دست گرفته اند به جای گسترش آموزش و پژوهش و توسعه علم و تکنیک، به ترویج و توسعه فرهنگ ابتذال و غرب پرستی روی آورده و بر اساس نظریات وارداتی فرهنگ سرمایه داری غرب، تهاجم به حریم دین و به بازی گرفتن ارزش های مذهبی و ملی را تحت عنوان فعالیت های فرهنگی، به صورت بسیار جدی در دستور کار خود قرار داد ه اند؟! »

 ( نامه جمعی از اساتید دانشگاه اصفهان به خاتمی ( 1/06/82))

5- نحوه برخورد با دانشجویان در وزارت علوم اصلاحات    

« متاسفانه مسئولین وزارت علوم با فرافکنی و انعکاس غیر واقعی مسایل و تصویر سازی خلاف واقع با توسل به شیوه های دور از شان دانشجویان و دانشگاهیان سعی در انحراف اذهان عمومی جامعه از مطالبات به حق منتقدان خویش در جنبش دانشجویی نموده است. پرادعاترین وزیر اصلاحات طی نامه ای از آقای خاتمی درخواست شدیدترین برخورد آن هم از نوع امنیتی، قضایی و اطلاعاتی با دانشجویان را دارد. »

(کیوان مرادیان دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل کشوردر تجمع بیش از 400 تن از دانشجویان در مقابل وزارت علوم 4/10/81)
  

6- غفلت ها و شیطنت های وزارت علوم اصلاحات
    از شیطنت های وزارت علوم در دوران اصلاحات پولی کردن دانشگاه ها و حاکمیت سرمایه و سرمایه داری در مراکز علمی دانشگاهی بود چرا که پذیرش دانشجو در دانشگاه های دولتی بزرگ آن هم فقط بدلیل پولدار بودنشان اساسا خلاف عدالت است.
    از دیگر شیطنت های وزارت علوم عملکرد مشکوک و مسئله دار این وزارتخانه در آشوب ها و تظاهرات های دانشجویی بود.
    «وزارت علوم با خالی کردن چند کامیون آجر به بهانه تعمیرات در اطراف کوی دانشگاه تهران و نیز عدم برخورد با کسانی که وسایل آتش زا در اختیار داشتند، اغتشاشات اخیر را دامن زد.» (حسین الله کرم در جمع انصار حزب الله مشهد 14/4/82)
    از شیطنت ها و غفلت های دیگر وزارت علوم مسئله دانشگاه هاوایی بود اگر چه وزارت به دلیل فشارها مجبور به شکایت ار این دانشگاه شد اما بعضا در مواقع حساس از پیگیری پرونده خودداری می کرد اما این شیطنت به چه دلیلی انجام می گرفت؟ بهتر است سری به اسامی برخی از محصلان دانشگاه هاوایی بزنیم :

    مرتضی حاجی(وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات) فوق لیسانس مدیریت آموزشی
    محمد ملاکی (رئیس شرکت ملی گاز ایران و معاون وزیر نفت دولت اصلاحات) فوق لیسانس مدیریت تکنولوژی
    غلامرضا شهریور (مدیر کل در وزارت تعاون دولت اصلاحات) دکترای مدیریت تعاون
    سید محمدامین طالب شهرستانی (معاون وزارت بهداشت و درمان دولت اصلاحات) دکترای مدیریت خدمات درمانی
    حسن جاهد (معاون وزارت بهداشت و درمان دولت اصلاحات) دکترای مدیریت خدمات درمانی
    محمد رحیمی (مشاور وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات) فوق لیسانس جامعه شناسی
    علی رئوف (معاون وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات) دکترای مدیریت آموزشی
    محمدرضا خباز (قائم مقام حزب همبستگی و نماینده دور ششم مجلس) دکترای علوم سیاسی.
    سید حسن الحسینی (نماینده دور ششم و معاون پارلمان وزارت آموزش و پرورش دولت اصلاحات) دکترای علوم سیاسی
    محمد رئیسی (نماینده مشارکتی دوره ششم از شهر کرد) دکترای حقوق خصوصی
    بهروز کافی (از مدیران صنعت نفت) دکترای مدیریت
    جمال مظفری (قائم مقام منطقه آزاد قشم) دکترای مدیریت و سیستم بهره وری
    رضا ویسه (مدیر عامل سازمان نوسازی و گسترش صنایع دولت اصلاحات) دکترای مدیریت
    نورالدین صفی نیا (از مدیران سابق شهرداری تهران) فوق لیسانس و دکترای حقوق خصوصی
    علی مقدس زاده (شهردار سابق منطقه 6) مهندسی عمران با گرایش آب و خاک
    مجید محتشمی (دبیر کل حزب آزادی) دکترای مدیریت توسعه در ایران
    بهرام بهرامی (معاون سازمان و ثبت اسناد و املاک کشور دولت اصلاحات) دکترای حقوق خصوصی و... .
    

« طی 6 ماه اول سال 1378 تعداد 1664 نفر از افراد دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته های علوم پزشکی در کشور جهت اخذ مدرک خود، ترجمه و تسجیل آنها به منظور خروج از کشور اقدام کرده اند. تعداد افراد دارای مدارک دانشگاهی در رشته های علوم پزشکی که طی 6 ماه اول سال 1378 جهت ارزشیابی مدارک خود مراجعه نموده اند(به کشور بازگشته اند) 269 نفر بوده است به عبارت دیگر در مقابل هر 7نفر که متقاضی خروج بودند، تنها یک نفر به کشور بازگشته است
    «براساس تحقیقات کارشناسان سازمان بازرسی کل کشور: 66 درصد کارمندان وزارت علوم و فناوری در دانشگاهها و موسسات وابسته به این وزرارتخانه دارای مدرک دیپلم وزیر دیپلم هستند کشور،در زمینه آمار تعداد اساتید دانشگاهها هم، از سال 1372 تاکنون در وزارت علوم،تحقیقات و فناوری شاهد سیر نزولی و قهقرایی بوده ایم که این مساله هم نشانگر فقر علمی و فقدان مقالات تخصصی ارائه شده توسط دانشیاران واستاد یاران در دانشگاهها است.»

(خبرگزاری فارس( 25/8/83)


از کلام ره بر

رأی سفیدی ها بخوانند!

ملت باید تلاش خود را بکند، باید زحمت بکشد و دنبال اصلح بگردد. من مکرّر عرض کرده‏ام که مسأله، مسأله دین و خدا و اداى تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهى است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهى است ، باید بگردید، بین خودتان و خدا حجّت پیدا کنید؛ یعنى بتوانید از راهى بروید که اگر خداى متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأى دادید، بتوانید بگویید به این دلیل.

( 31 / 2 /  76 ) 

 

اینها را شما راه بیندازید!

مسأله‏ى اول، مشارکت است. در زمینه‏ى مشارکت مردم، هر طور که مى‏توانید، روى خانواده‏ها و دوستانتان کار کنید. مشارکت، یکى از اساسى‏ترین مسائل است. حضور مردم براى پیشرفت و صیانت کشور لازم است.

نه این‏که اگر عده‏ى زیادى شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفته‏اند؛ به‏هیچ‏وجه این‏طورى نیست. آنهایى که به‏خاطر «نه» گفتنِ به نظام نمى‏آیند، درصد خیلى کمى‏اند. یک‏عده به‏خاطر بى‏حالى نمى‏آیند؛ یک‏عده به‏خاطر بى‏حوصلگى نمى‏آیند؛ یک‏عده روز جمعه کار دیگرى دارند و نمى‏آیند؛ اینها را شما راه بیندازید. والّا کسانى‏که معتقد به نظام و قانون اساسى نیستند و دلشان براى بیگانگان و نفوذ آنها پر مى‏زند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمى‏اند

خیلى‏ها ممکن است پاى صندوق‏ها نیایند؛ به‏خاطر این‏که حوصله‏اش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمى‏دانند، متوجه تأثیر رأى خودشان نیستند یا به کسى که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیده‏اند؛ یا کسى را هم که شناخته‏اند، نپسندیده‏اند؛ لذا نمى‏آیند. تلاش شما باید این باشد که مشارکت را به معناى حقیقى کلمه حداکثرى کنید.

( 5 / 3 /  84 )

 

بهترین ، کسی است که ....

- درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. ( 22 / 2 /  88 )

-  به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد. ( 17 / 2 /  84 )

-  با نیازی که شما برای جامعه می فهمید ، تطبیق کند و نیازهای جامعه را برآورده سازد.

( 3 / 2 /  84 )

- بتواند این بارِ عظیم را بر دوش بگیرد؛ هر کسى نمى‏تواند این بار را بر دوش بگیرد؛ نشاط و حوصله و همت و قدرتِ لازم و هوشمندى لازم دارد. ( 17 / 2 /  84 )

 

تهاجم بیشتر ، دفاع بیشتر

من از دولتها همیشه دفاع میکنم؛ منتها اگر دولتى بیشتر مورد تهاجم قرار گرفت و احساس کردم حملات غیر منصفانه‏اى میشود، بیشتر دفاع میکنم. من طرفدار اِعمال انصافم؛ من میگویم باید منصف باشیم. رفتارها را نگاه کنیم؛ این ربطى به انتخابات ندارد، بحث انصاف و بى‏انصافى است. حمایت کردن از خدمتگزاران در کشور، وظیفه‏اى است که هم من دارم، هم همه دارند؛ این مربوط به اعلام موضع انتخاباتى نیست. بنده از هر حرکت خوبى، از هر اقدام خوبى، از هر پیشرفتى، از هر خدمتى به مردم، از هر دلجوئى‏اى از محرومین، از هر ایستادگى‏اى در مقابل ظلم و استکبار استقبال میکنم و از آن کسى که این کار را کرده است، تشکر و سپاسگزارى میکنم؛ هر دولتى باشد، هر شخصى باشد؛ این وظیفه‏ى من است (1 / 1 /  88 )

نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کننده‏ى اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده که از همه‏ى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر میدانم و بهتر خبر دارم، میدانم که بسیارى از این مطالبى که بعنوان انتقاد درباره‏ى وضع کشور و وضع اقتصاد و اینها میگویند، خلاف واقع است؛ اشتباه میکنند. ان‏شاءاللَّه اشتباه است. ( 22 / 2 /  88 )


از اقتصاد تا سیاست خارجی

اقتصاد

تورم قدیم است یا حادث ؟

- زمان هاشمی تورم 35 درصد شد و زمان خاتمی قیمت زمین در دو ماه دو برابر شد .

( به نقل از الیاس نادران ، رئیس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی مجلس در مناظره با اسحاق جهانگیری عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در دانشکده خبر ، 3/2/87 )

 

- متوسط نرخ تورم از سال 68 تا 75 ، 8/22 درصد بود و از سال 76 تا 83 به 5/15 درصد کاهش یافت و به دنبال آن از سال 84 تا 86 به ترتیب به 1/12 ، 2/13 و 17 درصد افزایش پیدا کرد .

- یکی از دلایل رشد نرخ تورم رشد بودجه عمرانی است ، لیکن این رشد اعتباری همراه با کاهش نرخ بیکاری در کشور است.

(به نقل از دکتر پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور ، 3 اردیبهشت 87 )

 

تورم چرا و چگونه ؟

وقتی خدمات عمومی ، نیروی انسانی و مصرف در حال رشد است ، تورم ایجاد می شود و این همیشه در کشورهای در حال توسعه وجود داشته است...

در زمان آقای احمدی نژاد پیش بینی تورم می شد ، چون به بیش از 20 استان کشور طی سالهای گذشته توجه نشده بود و وقتی پول برای سازندگی به این استان ها تزریق می شود ، تورم نیز ایجاد خواهد شد .

( حسینیان در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی ، درزمان تبلیغات انتخابات مجلس هشتم )

 

دوره ساخت پروژه ها ( تا اردیبهشت 87 )

در دولت نهم متوسط دوره اتمام پروژه ها از 3/9 در سال 83 با 5/1 سال کاهش به 3/7 رسید.

از سال 79 تاکنون 143 هزار و 746 پروژه عمرانی آغاز شد ( حدود 43 هزار پروژه به دولت قبلی تعلق داشت که تنها 42 درصد آنها خاتمه یافته بود ).که دولت نهم با اعتباری بالغ بر 29 هزار میلیارد تومان ، 70 درصد آنرا که شامل 99 هزار و 967 طرح می شد را آغاز کرد.

52 درصد از پروژه های عمرانی که در دولت های قبلی آغاز شده بود در دولت نهم خاتمه یافت .

دولت نهم در طول 5/3 سال اخیر 52 هزار پروژه را به پایان رسانیده است و طبیعی است که پروژه های جدیدی را بخواهد آغاز کند.

(به نقل از دکتر پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور ، 3 اردیبهشت 87 )

 

 

 

رشد تولید ناخالص

در زمان دولت آقای هاشمی هدف برنامه رشد(رشد تولید ناخالص) 3/7 درصد پیش بینی شده بود اما با احتساب نفت 9/5 درصد و بدون احتساب نفت 1/6 درصد محقق گردید این در حالی است که این ارقام در دوره آقای خاتمی با احتساب نفت 5/4 درصد و بدون احتساب آن 5 درصد می باشد .

در دولت احمدی نژاد با توجه به تعریف رشد 8 درصدی ، این دولت موفق به کسب رکورد 5/6 درصد با نفت و 1/7 درصد بدون نفت گردید .

رشدتولید ناخالص در دوران مدیریت آقای موسوی 5/0 درصد بود که حکایت از رکود اقتصادی در این دوران دارد .

( به نقل از دکتر خلیلیان استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی در جمع اعضای گروه امتداد مهر ، 19 / 2 / 88 )

 

فرار یا جذب سرمایه ؟

اگر کشور ناامن شده ، چگونه است که سرمایه گذاری خارجی در سال 85 به 1/10 میلیارد دلار افزایش یافته است .

(به نقل از دکتر پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور ، 3 اردیبهشت 87 )

 

اختلاف حساب در درآمدهای نفتی !؟

طبق گزارش دیوان محاسبات می بایست در سال 83 مبلغ 34 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی توسط شرکت ملی نفت به حساب خزانه واریز می گردید که با تخلف 6 میلیارد دلاری مبلغ 28 میلیارد دلار به حساب خزانه واریز گردید .

در واقع این یک نقطه مثبت و مهم در دولت نهم می باشد که علی رغم وجود ساختار مالی و اداری که از دولتهای پیشین به ارث رسیده ، توانسته است با مدیریت مناسب این اختلاف حساب را از 6 میلیارد دلار به 1 میلیارد دلار در مدت کوتاهی تقلیل دهد و البته تخلف مالی که گزارش دیوان محاسبات به آن اشاره می کند در واقع گردش مالی در حسابهای مختلف وزارت نفت است .

( به نقل از دکتر خلیلیان استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی در جمع اعضای گروه امتداد مهر ، 19 / 2 / 88 )

 

چرا گداپروری !؟

اگر کارهای دولت گداپروری است شما باید پاسخ دهید که این ملت کی و کجا گدا شده اند ، آیا مردم در همین 3 سال و نیم اخیر گدا شده اند ؟

 ( به نقل از کوچک زاده نماینده تهران در مناظره با حق شناس مدیر مسؤول روزنامه اعتماد ملی در دانشگاه امام صادق ( علیه السلام ) ، 13 / 2 / 88 )

 

 

سیاست خارجی

درک خطر !

بهزاد نبوی : ما از آمریکای تا بن دندان مسلح می ترسیم .

احمد شیرزاد : کسانی که نمی ترسند شعور درک خطر ندارند .

( به نقل از کوچک زاده نماینده تهران در مناظره با حق شناس مدیر مسؤول روزنامه اعتماد ملی در دانشگاه امام صادق ( علیه السلام ) ، 13 / 2 / 88 )

 

حکایت پول دادن اصولگرایان به آمریکا !

اینکه بگوییم اصولگرایان به آمریکا پول داده اند تا از شما حمایت کنند و این به ضرر شما تمام شود ، آیا ما به آقای پیرمؤذن پول دادیم که در آمریکا صحبت کند و یا ما به رضا خاتمی پول دادیم که با سفیر آلمان دیدار کند .

( به نقل از الیاس نادران ، رئیس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی مجلس در مناظره با اسحاق جهانگیری عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در دانشکده خبر ، 3/2/87 )

 

دشمن تراشی چرا و چگونه ؟!

امام بارها گفته بود که اسرائیل باید حذف شود ، حال چگونه است که احمدی نژاد با تکرار همین حرف امام دشمن تراشی می کند؟

 ( سخنان کوچک زاده نماینده تهران در مناظره با حق شناس مدیر مسؤول روزنامه اعتماد ملی در دانشگاه امام صادق ( علیه السلام ) ، 13 / 2 / 88 )

 

تجهیز بیگانه !

کمک به تجهیز حزب الله و حماس اگر درست و واقعی باشد حتماً کمک به امنیت ملی خود ما است چون آنها خط مقدم جنگ ما با غرب هستند و اگر پیروزی حزب الله در جنگ 33 روزه رخ نمی داد یقناً غرب با ما اینگونه برخورد نمی کرد .

( به نقل از کوچک زاده نماینده تهران در مناظره با حق شناس مدیر مسؤول روزنامه اعتماد ملی در دانشگاه امام صادق ( علیه السلام ) ، 13 / 2 / 88 )